Såld

Bandhagen - Rågsved, Stockholm

Bjursätragatan 116, 1 tr

Slutpris: 1 550 000 kr

Bjursätragatan 116, 1 tr

Funkisetta med bevarade originaldetaljer och direkt närhet till naturreservat och grönområden!

Välkommen hit för att trivas i denna funkisetta med direkt närhet till naturreservat och grönområden! Karaktärsfull lägenhet med många originaldetaljer från byggåret 1957 bevarade och restaurerade. Under 2020 har bla samtliga snickerier, tak, väggar och fönster målats, samt ekparketten har mattlackerats och slipats. Välkomnande entré innanför säkerhetsdörren med hatthylla och väggkrokar i funkisoriginal samt plats för avhängning i de platsbyggda garderoberna. Grön italiensk klinker på golv. Ljust och lättmöblerat rum med plats för säng, soffgrupp, matbord samt övrigt önskat möblemang. Utgång till balkong i bästa sydvästläge med sol hela dagen. Kök med vita skåpsluckor som är delvis uppdaterat med nytt kakel av femtiotalsmodell från Byggfabriken samt höjning av köksbänk och underskåp till modern standard. Grön italiensk klinker på golv. Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och schackrutigt golv. Utrustat med tvättställsblandare och takdusch (Strand, 2020), toalett samt ett överskåp och hängare (Brevettato). Taket är målat med våtrumsfärg 2020. Nyttjanderätt till två förråd varav ett stort och ett lite mindre. Flexibelt tillträde enligt köparens önskemål.

Bostadsrättföreningen Bäverdammen 2 har funnits sedan 1 juni 1960, med 72 st hushåll och 5 st bostadsrättslokaler. Föreningen har 23 st parkeringsplatser samt 11 st garage. Föreningen är mycket omtyckt av sina lägenhetsinnehavare och ett bra betyg på detta är att många äldre har bott i föreningen sedan den bildades. Det råder en familjär känsla bland de boende och den nyrenoverade gården är en naturlig samlingsplats. Gården inbjuder till avkoppling och möjlighet till grillstund, här finns också lekställningar för de allra minsta barnen. För mer information besök gärna föreningens hemsida https://varbrf.sbc.se/Forenings-hemsida-ny/B/Baverdammen-2/1/

Välkommen till Rågsved som erbjuder endast några minuters promenad till Kräppladalens naturreservat med motionsspår, beteshagar och grönområden. En bit bort finner du badsjön Magelungen samt Älvsjöbadet med utomhusbassänger, även flertalet skolor och förskolor. Mycket goda kommunikationer via gröna linjens tunnelbana som tar dig till Stockholms city på ca 20 minuter. Endast en station bort finns Högdalen centrum med ett stort utbud av restauranger, affärer och annan service. Närhet till busslinjer som tar dig vidare till bland annat Huddinge, Högdalen, Älvsjö och Södertörns högskola!

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad