Såld

Gimo, Östhammar

Björkvägen 21

Slutpris: 1 995 000 kr

Björkvägen 21

Drömmer du om att bo i ett stort hus med en härlig uppvuxen trädgård? Välkommen till Björkvägen 21!

Drömmer du om att bo i ett stort hus med en härlig uppvuxen trädgård? Här erbjuds en bostad med ett centralt läge i Gimo, varmt välkommen till Björkvägen 21!
Planlösningens entréplan fördelar sig på entréhall med två utgångar, då det en gång i tiden har varit en tvåfamiljsvilla. I hallen finns gott om plats för att hänga av sig ytterkläder. Vidare i den inre hallen nås gäst-wc och i hallen finns även en dörr till källaren samt trapp upp till övervåningen. In till vänster nås det trivsamma köket med matplats, det stora och rymliga vardagsrummet inbjuder till middagsbjudningar och här finns gott om plats för både soff- och matgruppen. På entrévåningen finns idag två sovrum men med enkla medel går det att få ytterligare ett. Övervåningen öppnar upp med ett allrum och härifrån nås en balkong, den stora vinden, två sovrum samt ett badrum. Huset källare nås via entréplanet samt även direkt från trädgården. I källaren finns gott om förvaringsutrymmen, hobbyrum, tvättstuga, relaxrum med bastu och pannrum med system för pelletsanvändningen.

I Gimo bor du med allt på bekvämt avstånd såsom bla matbutik, flertal restauranger, apotek, ishall, skidspår, ridklubb och fina vandringsleder och skolor finns upp till högstadium. Här ligger även den stora arbetsplatsen, Sandvik. Gimo är den näst största tätorten i Östhammars kommun och ligger i Roslagen med cirka 20 minuter från Östhammar och åker du vidare 20 minuter till når du dessutom trivsamma Öregrund. Tar du vägen åt andra hållet nås Uppsala på cirka 40 minuter.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad