Såld

Morgongåva, Heby

Björkvägen 1A

Slutpris: 545 000 kr

Björkvägen 1A

Välplanerad 2:a med naturen intill och perfekt pendlarläge!

**Kontakta mäklaren för att boka visning**
Välkommen till denna charmiga och välplanerade lägenhet på Björkvägen i Morgongåva, en plats där du kan njuta av lugnet och närheten till naturen. Lägenheten, som ligger på andra våningen, erbjuder en boarea på ca 55,6 kvadratmeter, vilket ger dig gott om utrymme att skapa ditt drömhem.

När du kliver in i lägenheten möts du av en inbjudande atmosfär och en genomtänkt planlösning. Här kan du skapa en mysig samlingsplats för vänner och familj, kanske med en god middag i det rymliga köket eller en avkopplande kväll i vardagsrummet. Balkongen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och erbjuder en plats för avkoppling, kanske med en kopp kaffe på morgonen eller en bok i solnedgången. Badrummet är praktiskt och funktionellt, utrustat med tvättmaskin, tvättställ med tillhörande kommod, spegelskåp med spotlights, wc och dusch.

Lägenheten är en del av Bostadsrättsföreningen Björken, en stabil och välskött förening som erbjuder en trygg och trivsam boendemiljö. Här kan du känna dig som en del av en gemenskap.

Morgongåva är en charmig och lugn ort, vackert belägen mellan de små sjöarna Axsjön och Ramsjön. Perfekt för
dig som uppskattar en naturnära livsstil men ändå vill ha närhet till stadens bekvämligheter. Här har du nära till restauranger och en ICA-butik för dagligvaruinköp, och den vackra Sievert Pousettes Park ligger inom gångavstånd. Området är lugnt och fridfullt, vilket gör det till en idealisk plats att koppla av och njuta av livet. Trots den lugna atmosfären finns det bra förbindelser till kollektivtrafiken, vilket gör det enkelt att resa till andra delar av staden. Du tar dig lätt till både Uppsala och Sala med upptåget eller buss 848.

Till Uppsala är det 42 km, Sala 21 km, (25 min respektive 15 min med Upptåget).

Så, om du letar efter ett hem där du kan njuta av lugnet, men ändå ha nära till allt du behöver, är denna lägenhet på Björkvägen i Morgongåva det perfekta valet för dig. Välkommen hem!

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Björkvägen 1A, Såld i Morgongåva, Heby
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad