Såld

Östra Orminge, Nacka

Björkholmsvägen 183

Slutpris: 3 100 000 kr

Björkholmsvägen 183

Fin och charmig bostad i lugnt familjeområde där du bor nära naturen med bara 15 min ifrån stan!

Drömmer du om att bo i en lägenhet nära stad och kommunikationer men ändå kunna gå ut genom dörren och känna tallarnas doft? Här är din chans!
 
Välkommen till en välplanerad, yteffektiv och smakfullt renoverad lägenhet med oslagbart läge. Lägenheten ligger på markplan och har 2 stora uteplatser vilket ger den en härlig radhuskänsla. På framsidan mot den lugna innergården finns en uteplats där du kan njuta av solen på morgonen och förmiddagen. Det finns plats för växter och odling samt en liten gräsmatta. På baksidan finns en stor utbyggd altan med eftermiddags- och kvällssol. Du behöver bara räcka ut handen för att nudda klippor och träd, och precis nedanför altanen kan du plocka blåbär till frukostfilen.
 
Det finns 2 rymliga sovrum, ett mysigt vardagsrum, öppet kök, klädkammare och fräscht badrum.

Välkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter och en garderob. I det fint renoverade köket finns mycket arbetsyta, bra köksförvaring och full utrustning för alla matfantaster: kyl/frys, spishäll, varmluftsugn, köksfläkt och diskmaskin. Här finns rum för allt mellan vardagliga middagar och festligare sammankomster.
 
Vardagsrummet är stilfullt renoverat med bevarad parkett på golvet.
 
Två sovrum med utsikt mot skogen och lugnet. Det ena sovrummet har två garderober och ett linneskåp. Det andra sovrummet har utgång till altanen på baksidan, och kan delas upp till två rum så att lägenheten blir 4rok.
 
Ett fint badrum med dusch, handfat, wc och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Till lägenheten tillhör tre externa förråd; två på entrésidan och ett på altanen på baksidan.
 
En fin bostad i Östra Orminge med drömläge för ditt framtida hem. 

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Björkholmsvägen 183, Såld i Östra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad