Kommande bostad

Östra Orminge, Nacka

Björkholmsvägen 131, 132 52

  • price tag icon 8 882 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 121 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 8 882 kr/mån
Björkholmsvägen 131, 132 52

Sällan till salu finner ni nu denna bostad med radhuskänsla i gavelläge! Unik möjlighet!

Mitt i radhusidyllen återfinns detta ljusa, rymliga och välplanerade hem. Ett hem som är både stiligt och mysigt på samma gång och där det finns svängrum för alla. Stor altan på både fram och baksida med extra förvaring finns här.

Köket har en skön bistrokänsla. Här samlas man gärna runt köksön; för läxor, för att hänga med den som lagar mat eller för en snabb frukost en måndagsmorgon. Vardagsrummet är stort nog att rymma både en matplats och soffgrupp. Här har man stora fönster ut mot altanen i västläge. Tryggt bakom huset är en underbar solig trädgård. Den är både plan och solig och en idyll för barnen att leka i, bland buskar, träd och grönska.

På entréplan når man ett fint och stort allrum med öppen planlösning mot köket med plats för matplats. Rummet har en skön, avslappnad känsla med franskbalkong mot den grönskande baksidan. På detta våningsplan finner du även ett av sovrummen. Utanför entrén går en längsgående altan som vätter mot entrésidan. Både det stora badrummet på detta plan och det som är på entréplanet är väl tilltagna i storleken och snyggt renoverade i ljusa färger. I det övre badrummet är det härligt dagsljus tack vare ett stort fönster och man har badkar, handfat, arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare. I det nedre badrummet så har man fördelat ytan till en separat wc samt walk-in-closet och duschhörna.

På det nedreplanet finns ett allrum, stort förråd, två väl tilltagna sovrum varav den ena har utgången till altanen på baksidan som öppnar upp sig mot riklig grönska i bästa läget med kvällssolen som tittar förbi från eftermiddagen. Även badrummet som beskrevs ovan finner du på detta plan.

Sammanfattningsvis är detta ett jättetrevligt hem som är väl beläget på Björkholmsvägen. Här bor man tryggt och bekvämt. Förskolan ligger endast en kort promenad bort och nedför gatan finns snabba bussar till city. Precis alla ärenden kan lösas i närbelägna Orminge centrum; mataffärer, restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral, Systembolaget etc. Stora och vackra naturområden med badsjöar finns nära.

• Stort vindsförråd på 50 kvm som kan inredas
• Insynsskyddad baksida med lummig grönska, fågelkvitter, blåbär och jordgubbar för barnen att plocka
• Bilfritt område
• Sol från morgon till kväll
• Rabatter som blommar från tidig vår till höst

Intresseanmälan
Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Björkholmsvägen 131, 132 52, Kommande i Östra Orminge, Nacka
Planlösning från Björkholmsvägen 131, 132 52, Kommande i Östra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad