Såld

Centrum, Västerås

Biskopsgatan 5A

Slutpris: 2 400 000 kr

Biskopsgatan 5A

Läcker tvåa med hiss och utsikt över takåsarna!

Snygg, smart och trivsam 2:a om 60 kvm! På våning 3 av 4 njuter du här av sol och fri utsikt över takåsarna. Hiss finns från markplan.

Bostaden genomgick en omfattande renovering 2019 där planlösningen moderniserades till en mer öppen och social samvaro. Det nya köket har exklusiva materialval, luckor i borstat stål och en köksö som erbjuder praktisk förvaring och generös arbetsyta - här kan du samla vänner och familj för att skapa tillsammans eller bara umgås.
Balkongen är i söderläge mot en trivsam innergård - en plats att njuta av soliga dagar och härliga sommarkvällar tillsammans.

För ett "smartare hem" finns även Plejd installerat som ger dig möjlighet att styra belysningen i lägenheten via app i din iPhone eller Android-mobil.

Här bor du centralt men lugnt, samtidigt som du har stadens puls runt knuten. Västerås city bjuder på ett stort utbud av restauranger, shopping och service. Närhet till Djäkneberget, Centralstationen och Mälardalens högskola.

Genom föreningen har medlemmarna tillgång till hobbyrum, tvättstuga, cykelförråd och trädgårdsmöbler att nyttja på innergården. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Missa inte denna bostad - anmäl ditt intresse direkt!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Biskopsgatan 5A, Såld i Centrum, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad