Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Birkagatan 21B, 3tr

Slutpris: 7 100 000 kr

Birkagatan 21B, 3tr

Fantastisk sekelskiftespärla om 70kvm med solig balkong i skuldfri förening!

Presenterar en magnifik sekelskiftestvåa om 70 välplanerade kvadratmeter med solig balkong, generös takhöjd, rikligt ljusinsläpp och vackra trägolv.

- Solig balkong i bästa västläge
- Vackra trägolv
- Generös takhöjd
- Härligt ljusinsläpp
- Bra förvaring
- Vacker fastighet anno 1905
- Skuldfri förening
- Attraktiv adress
- Goda kommunikationer
- Källarförråd

Välkommen till en bostad som har välbevarade detaljer som återfinns i vackra trägolv, takstuckatur, höga golvsocklar, pardörrar samt stora fönster med djupa nischer. Bostaden är belägen i vackert gårdshus anno 1905 som skapar ett rofyllt läge. Här erbjuds ett lättmöblerat och luftigt vardagsrum som har plats för soffa, soffbord och mediamöbel. Här ryms också en matgrupp som skapar goda sociala ytor för umgänge och samvaro. Köket är stilrent inrett med vita skåpsluckor och med ett välbevarat serveringsskåp. Här finns plats för ett matbord och man har utgång till den soliga balkongen med plats för stolar och bord. Via vackra pardörrar når man det väl tilltagna sovrummet med plats för dubbelsäng, sidobord och allt annat önskat möblemang. Vidare disponerar bostaden ett helkaklat badrum med bekvämligheter såsom golvvärme, badkar och tvättmaskin. Det finns en möblerbar hall som kan nyttjas som arbetsrum. Här finns gott om förvaring i två klädkammare.

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Kvarteret ramas in av Rörstrandsgatan, Norrbackagatan, Karlbergsvägen och Birkagatan. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Vi äter mer än gärna på Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan. Stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Gillar du indiskt kan vi varmt rekommendera Shanti på Karlbergsvägen eller oxfiléplankan på Dalanisse - en riktig klassiker! För den shoppingsugna finns Västermalmsgallerian på andra sidan Sankt Eriksbron där de flesta butikskedjorna finns. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Hjärtligt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birkagatan 21B, 3tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad