Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Birkagatan 21

Slutpris: 7 100 000 kr

Birkagatan 21

Fantastisk sekelskifteslägenhet med balkong!

Välkommen till denna underbara sekelskifteslägenhet med balkong. Här har gamla fina detaljer bevarats och har på ett smakfullt sätt blandat med ny modern inredning. Vackra trägolv, höga fönsterpartier, generös takhöjd och härligt ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en härlig sällskapsyta med gott om plats för familj och vänner. Rymligt sovrum med ingång till en fantastiskt Walk in closet. Totalrenoverat badrum från 2018. Genomgående ljus och smakfull färgsättning med nymålade väggar samt tak.

- Härlig balkong
- Vackra trägolv
- Generös takhöjd
- Fint ljusinsläpp
- Ljus färgsättning
- Renoverat badrum
- Vacker fastighet anno 1905
- Skuldfri förening
- Rymligt källarförråd ca 6 kvm
- Attraktiv adress
- Goda kommunikationer

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Kvarteret ramas in av Rörstrandsgatan, Norrbackagatan, Karlbergsvägen och Birkagatan. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birkagatan 21, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad