Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Birkagatan 15, 2tr

Slutpris: 6 400 000 kr

Birkagatan 15, 2tr

Fantastisk sekelskiftestvåa med kakelugn och balkong i soligt västläge!

Ljus och fin sekelskiftes tvåa med fungerande kakelugn och balkong i bästa västläge på en av Birkastans bästa adresser.

- Lågt belånad förening, avgifterna sänks 15% 2020-07-01 från 2152 kr till ca 1830 kr & bredband ingår.
- Balkong i soligt västläge
- 3 m i takhöjd
- Kakelugn
- Sekelskifte
- Arkitektritad innergård
- Hiss

Välkommen till denna magnifika lägenhet med fina bevarade originaldetaljer som speglade dörrar, vacker kakelugn samt högt i tak med härlig rymd. Vardagsrummet erbjuder ett generöst ljusinsläpp via stort fönster och här finns det gott plats för soffa, soffbord och matbord för 4-6 personer.
Bostadens kök som ligger i anslutning till vardagsrummet är snyggt inrett med vita skåpsluckor, vit bänkskiva och fint mönstrat kakel.
Vidare disponerar lägenheten ett rofyllt och mysigt sovrum med gott om förvaring och här finns utgång till den härliga soliga & balkongen med utsikt mot den fina arkitektritade innergården. Rymligt helkaklat badrum med dusch och tvättpelare. Ett perfekt boende för den som önskar det bästa Vasastan har att erbjuda.

Till lägenheten hör ett källarförråd och det finns tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum i fastigheten.

Birkastan är ett av Stockholms attraktivaste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskiftes- och 20-talshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Ta en promenad över till Fridhemsplan via S:t Eriksbron och shoppa i populära Västermalmsgallerian. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birkagatan 15, 2tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad