Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Birkagatan 10

Slutpris: 2 920 000 kr

Birkagatan 10

Optimalt planerad etta i mycket bra skick på perfekt läge i Birkastan!

Optimalt planerad etta i mycket bra skick på perfekt läge i Birkastan precis invid Rörstrandsgatan! Bostaden har en boarea på 17kvm men hela golvytan utgör 30kvm inklusive det mycket praktiska sovloftet.

- Mycket fint skick
- Total golvyta om 30kvm
- ca 3,90 m i takhöjd
- Golvvärme i badrummet
- Diskmaskin
- Låg avgift inkl basutbud Tv från ComHem och bredband från Ownit
- Bra förening med låg belåning om 2722 kr/kvm
- Säkerhetsdörr
- Källarförråd
- Närhet till tunnelbana och flygbuss

Välkommen till en mycket välplanerad etta med praktiskt och rymligt sovloft samt genomgående vitlaserat ekparkettgolv och unika detaljer från byggnadens ytterväggar som skymtas i allrummet. Lägenheten har genomgående fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti och generös takhöjd om hela 4 meter som skapar en känsla av otrolig rymd. Allrummet är luftigt och har plats för soffa och soffbord. Här placeras med fördel en bäddsoffa som tillsammans med dubbelsängen på sovplanet ger fyra sängplatser utan att man behöver trängas när familj eller vänner kommer på besök. Köket är stilrent inrett med skåpsluckor i grått och stänkskydd i svart kakel samt utrustat med diskmaskin. Vidare disponerar bostaden ett rymligt sovloft om ca 13kvm med plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaringsmöbel samt ett smakfullt och helkaklat badrum med golvvärme.

Här bor du med låg avgift i trivsamma och välskötta Brf Stengodset 18. Föreningen har en välutrustad tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Kvarteret ramas in av Rörstrandsgatan, Norrbackagatan, Karlbergsvägen och Birkagatan. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Vi besöker mer än gärna det omtalade caféet Lillebrors bageri dit människor vallfärdar för frukost- och fikabröd. Stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. På bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birkagatan 10, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm Planlösning från Birkagatan 10, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad