Såld

Östermalm, Stockholm

Birger Jarlsgatan 80, 4 tr

Slutpris: 7 700 000 kr

Birger Jarlsgatan 80, 4 tr

Kvadratsmart drömtvåa med öppen planlösning och solig balkong

Fulländad ljus tvåa i drömskick, högt upp i huset med modern, ljus och öppen planlösning solig balkong och fri utsikt över innergård, himmel och takåsar. Här möter vi en bostad med alla rätt och jag kan nästan garantera att du blir förtjust när du kliver över tröskeln. Bostaden har totalrenoverats på ett mycket stilsäkert och smakfullt sätt och här kan ni bara flytta in och njuta av ett underbart hem. Föreningen är äkta, med mycket god ekonomi, goda intäkter, låg belåning och låg månadsavgift samt med ett stort garage med laddstolpar i huset. Fastigheten är modern med en rymlig och lättillgänglig hiss som nås utan trappsteg direkt från entréplanet samt med direktaccess till garaget. Med andra ord är fastigheten både barnvagnsvänlig och handikappanpassad, vilket inte är helt vanligt i området.

- Högt upp över gården- solig balkong
- Generöst ljust sällskapsrum
- Öppen planlösning
- Stort sovrum med hel garderobsvägg
- Inredd klädkammare
- Tvätt-/ torktumlare
- Stilrent och lyxigt kök
- Garage i huset med stor hiss till/från våningsplanet (fr 1800 kr/mån)
- Laddstolpar i garaget
- Äkta och välskött förening med mycket god ekonomi
- Låg månadsavgift om 2152 kr/mån inkl värme/vtn och bredband

Föreningen
Brf Träskfloden 15 är en äkta förening som består av 10 flerbostadshus med 7-8 våningar. Föreningen upplåter 194 lägenheter med bostadsrätt, tre hyresrätter (dold tillgång i föreningen) och 17 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns ett garage med 176 platser, vilket nås med hiss direkt från våningsplanet, i dagsläget ca tre månaders kö. Brf Träskfloden 15 är en modern och mycket välskött förening med goda intäkter från lokalhyresgäster vilket medför en mycket god ekonomi och låga månadsavgifter för medlemmarna. Skuldsättning är endast 2718 kr/kvm (enl årsred 2022). I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av en mycket vacker innergård, cykelrum, barnvagnsrum, återvinning, grovsoprum samt bastu och tvättstuga för medlemmar.

Omgivning
Här bor ni i ett av Stockholms mest attraktiva kvarter med allt man kan önska sig inom nära räckhåll. I området finns många populära butiker och restauranger och på bara några minuter nås Humlegården för en härlig promenad eller joggingtur i grönskan. Längtar du efter shopping och nöjen är Stureplan och Östermalmstorg inte långt bort och vid Östermalmstorg finns den välkända saluhallen, där ni avnjuter en god lunch eller inhandlar fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Mycket bra kommunikation finns i området med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Nilsdotter för mer information om bostaden.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birger Jarlsgatan 80, 4 tr, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad