Såld

Östermalm - Lärkstan, Stockholm

Birger Jarlsgatan 76, 5 tr

Slutpris: 12 000 000 kr

Birger Jarlsgatan 76, 5 tr

Spatiös våning högt upp i huset med solig balkong mot park och garage i huset

Spatiös våning högt upp i huset med solig balkong mot Ellen Keys park och stort garage i huset. *Bostaden säljs underhand, gör gärna en intresseanmälan, alternativt kontakta ansvarig mäklare för mer info och visning.*

- Högt och fritt läge, genomgående
- Solig balkong med parkläge
- Två badrum
- Tre sovrum
- Garage i huset med hiss till våningsplanet
- Äkta förening, god ekonomi
- Låg månadsavgift
- Goda lokalintäkter till föreningen

Med ett alldeles ypperligt Östermalmsläge, saluförs nu denna härliga våning om fyra rum och kök. Bostaden har ett högt och fritt läge med vacker utsikt över parker och grönska genom generösa fönsterpartier.
Bostaden disponeras med ett härligt, ljust och luftigt sällskapsrum i hjärtat av bostaden och här finns utgången till lägenhetens balkong. Köket är ljust och rymligt med en bra maskinpark och här finns möjlighet öppna upp mellan kök och sällskapsrum, om så önskas. Två av sovrummen vetter mot innegården och det tredje mot Ellen Keys park. I bostaden finns även två bra klädkammare. Gästwc med dusch samt ett rymligt badrum med badkar och tvättmaskin/ torktumlare finns i bostaden.

Brf Träskfloden 15 är en äkta förening som består av 10 flerbostadshus med 7-8 våningar. Föreningen upplåter 194 lägenheter med bostadsrätt, tre hyresrätter (dold tillgång i föreningen) och 17 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns ett garage med 176 platser vilket nås med hiss direkt från våningsplanet. Brf Träskfloden 15 är en populär och mycket välskött förening med goda intäkter från lokalhyresgäster vilket medför en mycket god ekonomi och låga månadsavgifter för medlemmarna. Skuldsättning är endast 2718 kr/kvm (enl årsred 2022). I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av en mycket vacker innergård samt cykelrum, barnvagnsrum, återvinning, grovsoprum samt bastu och tvättstuga som kan bokas av medlemmar.

Här bor ni i ett av Stockholms mest attraktiva gator med allt man kan önska sig inom nära räckhåll. I området finns många populära butiker och restauranger och på bara några minuter nås Humlegården för en härlig promenad eller joggingtur i grönskan. Längtar du efter shopping och nöjen är Stureplan och Östermalmstorg inte långt bort och vid Östermalmstorg finner du den välkända saluhallen, där du avnjuter en god lunch eller inhandlar fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Bra kommunikationer finns i området med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info. Therese Nilsdotter mob: 0706703221, therese.nilsdotter@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birger Jarlsgatan 76, 5 tr, Såld i Östermalm - Lärkstan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad