Såld

Vasastan/Östermalm, Stockholm

Birger Jarlsgatan 74, 5 tr

Slutpris: 10 350 000 kr

Birger Jarlsgatan 74, 5 tr

Eftertraktat läge och underbar våning högt upp i huset med solig balkong mot park och garage i huset

Nu, äntligen ges möjligheten att förvärva en eftertraktad och modern bostad i den mycket populära föreningen vid Jarlaplan/ Ellen Keys Park. Bostaden ligger högt upp i huset, på femte våningen, med solig balkong och utsikt över grönskande Ellen Keys park. Föreningen är äkta med mycket god ekonomi, låga avgifter och med ett stort garage i huset.

- Högt och fritt läge, genomgående
- Solig balkong med parkläge
- Två sovrum
- Walk-in-closet
- Exklusivt renoverad
- Sällskapsrum med utgång till balkong
- Garage i huset med hiss till våningsplanet
- Äkta förening, god ekonomi
- Låg månadsavgift
- Goda lokalintäkter till föreningen

Med ett alldeles ypperligt Östermalmsläge, saluförs nu denna härliga bostad om tre rum och kök. Bostaden är genomgående och har ett högt och fritt läge med vacker utsikt över parker och grönska från balkong och genom generösa fönsterpartier. Bostaden disponeras med ett härligt, ljust och luftigt sällskapsrum i hjärtat av bostaden och här finns utgång till lägenhetens balkong. Köket är ljust, rymligt och stilrent renoverat med ett exklusivt och högkvalitativt kök från SieMatic och med en bra maskinpark. Båda sovrummen liksom kök med matplats vetter mot föreningens härliga innergård och vardagsrummet mot Ellen Keys park. Badrummet är rymligt, exklusivt och stilrent renoverat med tvättmaskin. I den inre hallen finns en bra inredd walk-in-closet.

Föreningen
Brf Träskfloden 15 är en äkta förening som består av 10 flerbostadshus med 7-8 våningar. Föreningen upplåter 194 lägenheter med bostadsrätt, tre hyresrätter (dold tillgång i föreningen) och 17 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns ett garage med 176 platser, för närvarande cirka 3 månaders kö. Brf Träskfloden 15 är en populär och mycket välskött förening med goda intäkter från lokalhyresgäster vilket medför en mycket god ekonomi och låga månadsavgifter för medlemmarna. Skuldsättning är endast 2718 kr/kvm (enl årsred 2022). I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av en mycket vacker innergård samt cykelrum, barnvagnsrum, återvinning, grovsoprum samt bastu och tvättstuga som kan bokas av medlemmar.

Omgivning
Här bor ni i ett av Stockholms mest attraktiva kvarter med allt man kan önska sig inom nära räckhåll. I området finns många populära butiker och restauranger och på bara några minuter nås Humlegården för en härlig promenad eller joggingtur i grönskan. Längtar du efter shopping och nöjen är Stureplan och Östermalmstorg inte långt bort och vid Östermalmstorg finns den välkända saluhallen, där du avnjuter en god lunch eller inhandlar fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Bra kommunikationer finns i området med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Välkommen att anmäla er till visning!
Ansvarig fastighetsmäklare: Therese Nilsdotter mob: 0706703221, Mail: therese.nilsdotter@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birger Jarlsgatan 74, 5 tr, Såld i Vasastan/Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad