Såld

Vasastan/Östermalm, Stockholm

Birger Jarlsgatan 69

Slutpris: 3 150 000 kr

Birger Jarlsgatan 69

Fantastisk och modern etta i toppskick på attraktiv adress i skuldfri förening!

Välkommen till en mycket trivsam och stilren etta om 25kvm med generös takhöjd och fint ljusinsläpp. Bostaden är i toppskick och har genomgående noggrant utvalda materialval.

- Toppskick
- Fin fastighet anno 1915
- 3,20 i takhöjd
- Omsorgsfullt utvalda materialval
- Låg avgift
- Skuldfri förening
- Goda kommunikationer

Allrummet är luftigt och har plats för säng alternativt soffa och loftsäng efter eget tycke samt matbord med 2 sittplatser. I allrummet finns en rymlig inbyggd garderob som går från golv till tak och skapar goda förvaringsmöjligheter. I anslutning finns kokvrån som är mycket smakfullt inredd med ljusgråa skåpsluckor och bänkskiva i carraramarmor. Vidare disponerar bostaden ett helkaklat badrum med exklusiv carrara marmor och en välkomnande hall med avhängningsplats.

Här bor du med låg avgift i mycket välskötta och lågt belånade Brf Muraren 10. Bostaden är belägen på ett mycket attraktivt läge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. Inom behagligt promenadavstånd finner du Stureplan och dess breda utbud av lyxiga butiker och restauranger. Du har flera trevliga ströv- och grönområden såsom Humlegården och Hagaparken inom nära räckhåll. Här finns mycket goda kommunikationer med Jarlaplan och dess bussar precis runt knuten och med några minuters gångavstånd till flertalet stadsbussar samt gröna linjen vid både Rådmansgatan och Odenplan och röda linjen vid Tekniska Högskolan.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad