Såld

Östermalm, Stockholm

Birger Jarlsgatan 120B, 4 tr

Slutpris: 7 175 000 kr

Birger Jarlsgatan 120B, 4 tr

Perfekt fyrarummare med inglasad balkong, låg avgift och garage i huset

Perfekt fyrarummare med inglasad balkong, låg avgift och garage i huset

- Genomgående med tre sovrum mot gård
- Inglasad balkong i syd-väst
- Garage i huset som nås via stor hiss
- Förening med mycket god ekonomi
- Låg månadsavgift
- Stor fin innergård med lekplatser/ grillar
- Nära nytt badrum med tvättpelare/ badkar

Varmt välkommen till en härlig och mycket väldisponerad fyrarummare i fint skick med öppen planlösning, nyrenoverat snyggt badrum, tre sovrum, rofyllt belägna mot föreningens innergård, inglasad balkong i sydväst och garage i huset. Bostadens bjuder på ett fint ljusinsläpp från två väderstreck vilket skapar ljus, rymd och öppenhet. Från allrum/ kök nås den inglasade balkongen, som sommartid blir ett extra rum att inreda med önskat möblemang och varför inte en egen grönsaks- eller blomsterodling.

BRF Beckasinen nr 5 är en mycket välskött äkta förening som äger och förvaltar fastigheten Beckasinen 5. Fastigheten bebyggdes åren 1969 till 1970 och består av två flerbostadshus med adresserna Birger Jarlsgatan 120 och Valhallavägen 6-10, Stockholm. Föreningen har 102 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och fem hyreslokaler som genererar goda intäkter till föreningen. Föreningen har ett garage med 64 garageplatser.

Här bor du med ett absolut toppläge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm och med grönskande Vanadislunden runt hörnet. Närhet till Vasastans och Odenplans stora utbud av caféer, restauranger, mataffärer, butiker och all service. På kort gångavstånd finns Östermalm med bl. a idylliska Humlegårdsparken, Stureparken, Östermalmstorg och pulsen på Stureplan. Det är även nära till promenadstråk och vatten vid Hagaparken. Det finns goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor. Ett flertal skolor såsom Handelshögskolan, Engelbrektsskolan, Norra Real , Stockholms Universitet och KTH finns på nära avstånd. Kommunikationerna är ypperliga med ett flertal busslinjer i närområdet och T-bana samt pendeltåg vid Odenplan. För den bilburne finns boendeparkering på Östermalm och ni tar er snabbt ut från stan via både E4:an och E18.

Sammantaget är detta en fantastisk chans att få ett mycket bra boende om fyra rum och kök i en attraktiv förening med låga avgifter på bra adress. För mer info om bostaden, kontakta ansvarig fastighetsmäklare: Therese Nilsdotter, mob 0706703221

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad