Såld

Vasastan, Stockholm

Birger Jarlsgatan 114, 3tr

Slutpris: 4 700 000 kr

Birger Jarlsgatan 114, 3tr

Fin sekelskiftestvåa med perfekt läge!

Välkommen till denna fina sekelskiftestvåa i mycket bra läge i Vasastan/Östermalm

- Sekelskifte
- Högt i tak
- Bra planerad
- Låg avgift
- Tvättmaskin och diskmaskin
- Hiss
- Nära till KTH, Handelshögskolan och Universitet.
- Källarförråd ca 3 kvm
- Hagaparken och Vanadislunden runt hörnet

Mycket bra planerad och genomgående sekelskiftestvåa i perfekt läge i Vasastan/Östermalm. Här möts du av sekelskiftesattribut såsom högt i tak,fiskbensparkett och furugolv.
Ett ljust och fint vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord och härlig fiskbensparkett. Du har ett välutrustat kök med plats för barbord och barstolar samt ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng mot den lugna innergården. Här finns också ett snyggt och stilrent badrum med tvättmaskin.

Elegant sekelskiftesfastighet anno 1902 med vackert trapphus. Brf Beckasinet 2 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. Bostadsrättsförening bildades år 1999, ombyggnad 2000 och förvärvades av föreningen år 2000. Fastigheten har två adresser, Birger Jarlsgatan 114 och Frejgatan 8. Föreningen upplåter 36st bostadsrätter, 2st lägenheter upplåts med hyresrätt.

Bostaden är belägen med ett mycket attraktivt läge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. De båda stadsdelarna har mycket att erbjuda. Inom behagligt promenadavstånd finner man Odenplan, KTH och Stureplan och dess breda utbud av butiker och restauranger. Ett stort utbud av prisbelönta restauranger, kvarterskrogar, caféer, butiker och livsmedelsaffärer. Här finns flera trevliga ströv- och grönområden såsom Hagaparken inom nära räckhåll. Lummiga- och trivsamma Vanadislunden som bland annat har flertalet lekplatser och Vanadisbadet. Anrika och vackra friluftsområdet Lill-Jansskogen återfinns inom bekvämt promenadavstånd. Ett par kvarter bort växer nu också den urbana stadsdelen Hagastaden fram där tusentals bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, med en tydlig storstadskaraktär fylld av liv och rörelse.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birger Jarlsgatan 114, 3tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close