Såld

Vasastan, Stockholm

Birger Jarlsgatan 111C, 1 tr

Slutpris: 5 600 000 kr

Birger Jarlsgatan 111C, 1 tr

Sekelskiftes 2:a med härlig balkong samt två fungerande kakelugnar!

Här har du chans att förvärva en riktig sekelskiftespärla med två stycken fungerande kakelugnar och balkong!

En välplanerad och rymlig 2:a med bevarade charmiga originaldetaljer såsom generös takhöjd och speglade dörrar.
Du möts här av en välkomnande hall som tar dig vidare till det fräscha och fullt utrustade köket. Här finns gott om förvaringsmöjligheter samt generösa arbetsytor. Vidare når du vardagsrummet med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier.

Sovrummet är väl tilltaget och vetter mot den lugna innergården. Härifrån nås även lägenhetens balkong där du har möjlighet att ha egen kol/gasgrill.
Vidare disponerar lägenheten även ett fräscht helkaklat badrum med wc, handfat och dusch.

Brf Ingemar 9 är en trygg förening med god ekonomi och välskött fastighet!

Här bor du i ena kanten av centrala Stockholm, ett läge som betyder att du har nära till det mesta, men där du också kan få vara i fred. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar som passerar på Valhallavägen samt tunnelbanan vid Tekniska högskolan. Lummiga Hagaparken ligger på endast ca 15 minuters promenadavstånd och går du ca 20 minuter åt andra hållet når du Stureplan.

Här har du även nära till matbutik (ICA butik finns tvärsöver gatan) samt ett flertal restauranger så som Döden i grytan, Austin food works och resturang Etoile som erbjuder en riktigt trevlig avsmakningsmeny. I Sibirien-området finns ytterligare ett stort antal restauranger, pubar och caféer.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close