Såld

Östermalm, Stockholm

Birger Jarlsgatan 106B, 2tr

Slutpris: 9 925 000 kr

Birger Jarlsgatan 106B, 2tr

Väldisponerad sekelskiftestrea med balkong och lugnt läge!

Nu saluförs en synnerligen väldisponerad sekelskiftestrea med balkong och lugnt läge!

Bostaden har välbevarade detaljer i bland annat vacker, fungerande kakelugn, stora fönster med djupa nischer och generös takhöjd om ca 3,23m som ger ett genomgående fint ljusflöde och härlig rymd. Här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum med plats för allt önskat möblemang samt ett luftigt och fullt utrustat kök med plats för ett stort matbord med 6-8 sittplatser. Bostaden disponerar två bra sovrum med mycket gott om förvaring, det ena nås via vackra pardörrar från vardagsrummet. Det helkaklade badrummet är stambytt 2018 i smakfullt grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Bostaden har bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin och vinkyl. I avgiften ingår värme, vatten, hushållsel, kabel-tv (basutbud) och bredband 100Mbit via ComHem. Ett hem att trivas i!

Här bor du i mycket välskötta Brf Morkullan 6 med låga avgifter och alla stora renoveringar gjorda. Föreningen har en trivsam innergård med utemöbler och grillmöjligheter, tvättstuga och barnvagnsrum med enkel access via en grind från bakre gården. Bostaden är belägen med ett mycket attraktivt läge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. De båda stadsdelarna har mycket att erbjuda. Inom behagligt promenadavstånd finner man Odenplan och Stureplan och dess breda utbud av butiker och restauranger. Ett stort utbud av prisbelönta restauranger, kvarterskrogar, caféer, butiker och livsmedelsaffärer finns inom nära räckhåll. Inom behagligt avstånd finns flera trevliga ströv- och grönområden såsom Hagaparken. Lummiga- och trivsamma Vanadislunden som bland annat har flertalet lekplatser och Vanadisbadet. Anrika och vackra friluftsområdet Lill-Jansskogen återfinns inom bekvämt promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birger Jarlsgatan 106B, 2tr, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close