Såld

Vasastan/Östermalm, Stockholm

Birger Jarlsgatan 104G

Slutpris: 3 900 000 kr

Birger Jarlsgatan 104G

Fin tvåa i attraktivt läge och optimal planlösning!

Med attraktivt läge på Birger Jarlsgatan ligger denna fina tvårummare.

- Genomgående planlösning med härligt ljusinsläpp
- Äldre charm möter modern inredning
- Insynsfritt
- Bra och välskött förening
- Nära till KTH och Stockholms Universitet
- Smakfullt renoverad
- Fin innergård
- Restauranger och uteliv runt hörnet
- Vindsförråd

Gamla fina detaljer möter här modern inredning. Påkostat badrum, modernt kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. I köket finns plats för det större matbord för dig och dina vänner. Lättmöblerat vardagsrum i ljus färgsättning. Sovrum med lugnt läge mot innergård. Genomgående trägolv och högt i tak. Vackra innerdörrar med spegelprofil.

Förening: Här finns tillgång till ett nyrenoverat samlingsrum, nyrenoverad bastu och relaxavdelning, nyrenoverade tvättrum, cykelrum, hobbyrum, terrass med grillar för större sällskap och övernattningslägenhet.

Bostaden är belägen med ett mycket attraktivt läge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. De båda stadsdelarna har mycket att erbjuda. Inom behagligt promenadavstånd finner man Odenplan, KTH och Stureplan och dess breda utbud av butiker och restauranger. Ett stort utbud av prisbelönta restauranger, kvarterskrogar, caféer, butiker och livsmedelsaffärer. Här finns flera trevliga ströv- och grönområden såsom Hagaparken inom nära räckhåll. Lummiga- och trivsamma Vanadislunden som bland annat har flertalet lekplatser och Vanadisbadet. Anrika och vackra friluftsområdet Lill-Jansskogen återfinns inom bekvämt promenadavstånd. Ett par kvarter bort växer nu också den urbana stadsdelen Hagastaden fram där tusentals bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, med en tydlig storstadskaraktär fylld av liv och rörelse.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birger Jarlsgatan 104G, Såld i Vasastan/Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad