Såld

Vasastan/Östermalm, Stockholm

Birger Jarlsgatan 104E

Slutpris: 3 800 000 kr

Birger Jarlsgatan 104E

Fantastisk 1,5a med kungsbalkong!

Presenterar en optimal 1,5a med fantastisk kungsbalkong! Här bor du på attraktivt läge med närhet till Stureplan, City och all tänkbar service.

- Kungsbalkong mot lummig innergård
- Fina 20-tals detaljer
- Diskmaskin
- Ytterst välplanerad
- Bredband och kabel-tv ingår i avgiften
- Välskött förening
- Attraktivt läge i gränslandet Vasastan/Östermalm

Välkommen till en charmig minitvåa med ytterst välplanerade kvadratmeter. Bostaden har charmiga 20-tals detaljer som återfinns i tidstypisk spröjs och vackra trägolv. Via glasade pardörrar från vardagsrummet nås kungsbalkongen i högt och fritt läge som vetter mot föreningens lummiga innergård. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. I anslutning till vardagsrummet finns en sovalkov och en rymlig klädkammare. Stilrent kök med vackert serveringsskåp och utrustat med diskmaskin. Smakfullt, helkaklat badrum och välkomnande hall med plats för avhängning. Extern förvaring i ett vindsförråd.

Brf Morkullan är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Till medlemmarnas förfogande finns bland annat nyrenoverad tvättstuga, bio, bastu och spa, övernattningsrum, sopsortering och en mycket trivsam och lummig innergård med utemöbler och möjlighet till grill.

Bostaden är belägen med ett mycket attraktivt läge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. De båda stadsdelarna har mycket att erbjuda. Inom behagligt promenadavstånd finner man Odenplan, KTH och Stureplan och dess breda utbud av butiker och restauranger. Ett stort utbud av prisbelönta restauranger, kvarterskrogar, caféer, butiker och livsmedelsaffärer. Här finns flera trevliga ströv- och grönområden såsom Hagaparken inom nära räckhåll. Lummiga- och trivsamma Vanadislunden som bland annat har flertalet lekplatser och Vanadisbadet. Anrika och vackra friluftsområdet Lill-Jansskogen återfinns inom bekvämt promenadavstånd. Ett par kvarter bort växer nu också den urbana stadsdelen Hagastaden fram där tusentals bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, med en tydlig storstadskaraktär fylld av liv och rörelse.

Varmt välkommen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birger Jarlsgatan 104E, Såld i Vasastan/Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad