Såld

Rosendal, Uppsala

Betty Petterssons gata 9

Slutpris: 2 650 000 kr

Betty Petterssons gata 9

Toppenläge med naturen utanför dörren!

Med ett av Rosendals bästa lägen mot skogen finns denna fina lägenhet med smakfulla tillval. Höga fönster från golv till tak som ger rikligt med ljus till bostaden, 2 balkonger, ombyggt kök (från Ekeby bruk) för mer förvaring och arbetsyta. Badrum med extra tillval i form av spegelskåp, handdukstork samt arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum med egen klädkammare.

I bostadsrättsföreningen Prefekten bor ni i en ny och välskött föreningen med fantastisk takterrass och trevliga grannar! Runt knuten hittar ni även den mysiga butiken Kvarteret med sin nyöppnade vinbar samt den härliga Frukt & Grönsakshandlaren och även den nya Ost & Charkbutiken.
Det är nära till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Nästan precis utanför dörren har ni grönskande natur med fina promenadstråk och löparrundor. I närområdet finns ICA-butik och även Hemköp, restauranger, lekplatser, gym, tennis- och padelbanor. Ett stenkast bort ligger BMC och Uppsala Science Park och i närheten även SLU samt Ångströms. Tio minuter från Uppsala centrum med centralstationen och inte minst sitt generösa utbud av restauranger, butiker, kultur och nöjen. Bra kommunikationer med buss, cykel och bil gör att Rosendal passar i alla generationer.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad