Såld

Rosendal, Uppsala

Betty Petterssons gata 9

Slutpris: 2 850 000 kr

Betty Petterssons gata 9

Exklusiv gavel trea med dubbla balkonger och hiss ifrån markplan!

Denna exklusiva gavel trea med dubbla balkonger är inte bara en lägenhet, det är en livsstil. Redan från första steget in möts du av ljus och rymd, tack vare fönster från golv till tak och en takhöjd på 2,55 meter. Genomgående högkvalitativa materialval och omsorgsfullt utvalda detaljer skapar en varm och inbjudande atmosfär. Det välplanerade köket smälter sömlöst in i det generösa vardagsrummet och bjuder in till gemensamma stunder. Utgång till balkong i söderläge som vetter mot rogivande skog. Sovrummet är rymligt och praktiskt med en klädkammare för ordnad förvaring och balkong mot innergården. Ytterligare sovrum i bra storlek som kan användas som kontor för den som så önskar. Badrum med toner i créme kombinerat med trädetaljer och snygg design skapar en härlig spakänsla. Inredning från Duravit med bl a dusch, wc och tvättutrustning. Till lägenheten kommer ett förråd.

Här bor du i en fastighet med hiss ifrån markplan. Föreningens medlemmar har tillgång till en gemensam takterrass och en fridfull innergård. Området Rosendal är känt för sin trendiga atmosfär, nära till, förskolor, skolor, lekplatser, restauranger och naturreservat. Det här är inte bara ett hem, det är en chans till en exceptionell livsstil. Missa inte möjligheten att göra detta till ditt drömboende. Välkommen till ditt nya hem i Rosendal!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Betty Petterssons gata 9, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad