Såld

Rosendal, Uppsala

Betty Petterssons gata 7

Slutpris: 3 195 000 kr

Betty Petterssons gata 7

Nyproducerad fyra med stor uteplats i söder och ett fritt läge mot Siegbahnsparken.

Nyproducerad fyra med stor uteplats i söder och ett fritt läge mot Siegbahnsparken.

Välkommen till en av JM AB helt nyproducerad och inflyttningsklar lägenhet med flexibelt tillträde. Här kan du få uppleva känslan av att vara den första som flyttar in i denna optimalt planerade fyra med uteplats i söder mot Siegbahnsparken.

Planlösningen erbjuder dig en välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderober, rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som har utgång till uteplatsen i soligt söderläge. Helkaklat badrum med praktisk kombimaskin samt gäst-WC som även den är helkaklad. Vidare finns ett Master bedroom med stor walk-in closet som har eget fönster samt ytterligare två rymliga sovrum.

Föreningen kommer att ha en trevlig innergård med sittgrupper under pergola och en mindre lekyta. I källaren finns separat lägenhetsförråd samt cykel- och barnvagnsförråd. Telia Triple play med IP-telefoni, bredband (1000/1000) och digital-tv. Parkeringsplatser kommer finnas i ett gemensamt parkeringshus i området för uthyrning.

Här i Rosendal bor du i en populär och växande stadsdel med naturen runt hörnet. Du har även direkt närhet till bland annat SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet. I närområdet finns även flera caféer och matbutiken Hemköp. Vårdcentral med BVC har du på kort promenadavstånd och flera busslinjer trafikerar området och gör det lätt att ta sig in till city.

Missa inte detta tillfälle utan anmäl ditt intresse redan idag eller ring mig så berättar jag mer!

Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Betty Petterssons gata 7, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad