Såld

Gamla Enskede / Enskededalen, Stockholm

Bersågränd 16

Slutpris: 6 320 000 kr

Bersågränd 16

RADHUSKÄNSLA MED EGEN TAKTERRASS NÅGRA MINUTER FRÅN CITYPULSEN!

Stilrent, barnvänligt och med radhuskänsla endast 12 minuter från Stockholm C – Välkomna till lummiga Bersågränd och denna välplanerade fyrarummare med egen entré och perfekta förutsättningar för familjen att trivas och bo länge. Här är den barnvänliga och rogivande känslan direkt påtaglig med en bilfri gård och en välkomnande stensatt uteplats med utsikt mot grönskan och lekplatsen. Bostadens tre våningsplan genomsyras av genomgående ljusa och lättmöblerade rum, tilltagna sällskapsytor och generöst ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck. Här är det enkelt att vara många med ett rymligt och luftigt vardagsrum och i direkt anslutning nås den tilltagna terrassen i privat och soldränkt sydvästläge med gott om plats för balkongmöbler samt odlingar om så önskas. De 104 yteffektiva kvadratmeterna bjuder vidare in till ett ljust och fullt utrustat kök i vitt med generösa förvaringsmöjligheter och ett fint allrum intill med burspråk och stora ytor för ett större matbord med plats för flertalet hungriga gäster. Idag finns tre fina sovrum i insynsskyddat läge på mellan- och det övre planet och dessutom finns ett stilfullt helkaklat badrum med badkar där det är förberett för tvättmaskin samt en gäst-wc intill hallen. För er som önskar generösa förvaringsmöjligheter finns 2 rymliga förråd/klädkammare varav det ena med fördel går att nyttja som arbetsrum om så önskas samt ett förråd invid den egna uteplatsen vid entrén. Den välkomnande hallen på entréplanet har slitstark klinker på golv och erbjuder goda förvaringsmöjligheter och härifrån tar man sig enkelt ut till föreningens trivsamma gårdsläge som utöver lekplatsen erbjuder grill, basketkorg och boulebana. Önskar du få ut mer av din bostad finns även en föreningslokal att hyra vid sammankomster samt en snickarverkstad med utrustning. Sammantaget ett utmärkt boende granne med skogen och villaidyllen men samtidigt bara några minuter från stadspulsen.

Bostadsrättsföreningen Dalens Ekgård är en äkta förening med låg belåning och består av två bostadshus med två våningar och ett hus med tre och fyra våningar. Husen bildar en kvadratisk gård och har liksom de andra gårdarna i området Dalen fått namn efter ett trädslag. Ekgården är den äldsta bostadsrättsföreningen i Dalen och den ligger i utkanten av området gränsande till äldre bebyggelse och Sandsborgskyrkogården. För mer information besök gärna föreningens hemsida https://ekgarden.wordpress.com/

Här bor ni centralt och barnvänligt med närhet till flertalet skolor, förskolor samt vackra promenadstråk. Endast någon minuts promenad bort nås Dalen centrum med all önskvärd service samt mycket goda kommunikationer. Med tunnelbana är restiden till Stockholm C endast ca 12 minuter och flertalet busslinjer passerar större delar av söderort och går till Gullmarsplan, Kärrtorp, Farsta, Bandhagen, Älvsjö, Skärholmen och Älta samt Tyresö. För större shoppingutbud nås Globenområdet med Tele2 Arena och alla evenemang och för den naturintresserade nås Nackareservatet inom behagligt avstånd. Gamla Enskedes idyll och restaurangutbud nås på kort promenadavstånd. Södermalm nås på endast 10 minuter med cykel.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bersågränd 16, Såld i Gamla Enskede / Enskededalen, Stockholm Planlösning från Bersågränd 16, Såld i Gamla Enskede / Enskededalen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad