Kommande bostad

Valsätra, Uppsala

Bernadottestigen 8

  • Radhus
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 113 m2 boarea
  • 18 m2 biarea
  • 179 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2015
Bernadottestigen 8

Modernt radhus med braskamin, stort inglasat uterum samt endast 5 km till City!

Välkomna till detta moderna och mycket välplanerade gavelradhus, byggt 2015. Beläget på en lugn och barnvänlig gata i natursköna och populära Valsätra.

I direkt anslutning till radhuset finns parkeringsplats med laddbox.

Huset som mäter upp till 131 kvm med både bo- och biarea inräknat ger er: Välkomnade öppen entré med gott om förvaring i platsbyggda garderober. Fullt utrustat kök med matplats för 6 personer. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier, braskamin samt utgång till härlig inglasad uteplats samt husets trevliga tomt i soligt söderläge. Helkaklat badrum i ljusa färgval, utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. På det övre planet som karaktäriseras av en generös takhöjd finns idag två sovrum, ett arbetsrum, förråd och även husets andra helkaklade badrum med badkar. För den som önskar fler sovrum se den alternativa planlösningen. Tomten ligger i härligt söderläge mot en gemensamhetsyta för de boende i området med lekplats och grönytor. På tomten finns idag flertalet odlingslådor och gräsytor samt förråd.

Valsätra är ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar med både fotbollsplaner och ishall. Här bor ni med närhet till flera mataffärer och även Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av apotek, post, bibliotek, affärer, systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Kort avstånd till busshållplats med flera bussförbindelser till City, Uppsala Science Park och Ultuna. För den som tar cykeln finns fina cykelvägar som leder in till centrala Uppsala. I närheten ligger även Hågadalen, vandringsleden Gula stigen, hela Sunnerstaåsens friluftsområde med slalombacke och elljusspår samt bad- och båtplatser vid Lyssnaängen.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Bernadottestigen 8, Snart till salu i Valsätra, Uppsala Planlösning från Bernadottestigen 8, Snart till salu i Valsätra, Uppsala Planlösning från Bernadottestigen 8, Snart till salu i Valsätra, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad