Kommande bostad

Valsätra, Uppsala

Bernadottestigen 28

  • Friliggande villa
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 160 m2 boarea
  • 156 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Bernadottestigen 28

Modernt gavelradhus med takterras och trädgård i soligt västerläge

Välkommen till Bernadottestigen 28 och detta friköpta och modernt designade gavelradhus i tre plan. Ett av områdets absolut bästa lägen med lugn lokalgata utanför entrén och tomten i soligt västerläge. På framsidan av huset finns stensatt uteplats med morgonsol. Huset är fördelat på tre våningsplan med sociala ytor på nedre plan, sovrum på plan två och lyxigt vardagsrum med högt i tak och utgång till terrass finns på våning tre. Huset är beläget på gaveln med parkeringsplats på uppfarten med laddbox för elbil och utan störande biltrafik. Vattenburen golvvärme i hela huset, värmande kamin i vardagsrum, AC installerad på våning två samt förråd på tomtens baksida.

Planlösningen fördelar sig på klinkerbelagd hall med gott om förvaring bakom skjutdörrsgarderober och avhängningsytor. Vidare möts man av smakfullt kök i grått med rostfria vitvaror och kompositsten på arbetsytor. Här finns rymlig matplats intill fönster med utsikt mot husets entré. Våningsplanet fortsätter med badrum kombinerad tvättstuga samt vardagsrum som har fönster från golvnivå och värmande kamin. Härifrån sker utgång till den soliga tomten och uteplatsen i väster, syd/västläge. Våning två ger fyra sovrum, ett förråd/klädkammare samt badrum. Detta våningsplan har även AC installerad för extra kyla varma sommarnätter. Sist, men inte minst har vi våning tre med generös takhöjd och fönster från tre väderstreck. Här finns möjlighet till ett femte sovrum alternativt ett extra vardagsrum/tv-rum. Utgång till terrassen i soligt, insynsskyddat läge.

Från Valsätra är det nära till såväl centrum som naturen. I närområdet finns både grundskola som förskola samt idrottsanläggningar med fotbollsplan och ishall. Härifrån är även mycket goda kommunikationer med busshållplats runt knuten där flertalet stadsbussar passerar med täta turer till city, Uppsala Science Park, Akademiska och Ultuna mfl. God service finns i Gottsunda Centrum med utbud av shopping, restauranger, post, apotek samt ICA och WIllys. Här finns även vårdcentral, folktandvård, simhall mm. För den som tar cykeln finns fina cykelvägar som leder in till centrala Uppsala. I närheten ligger även Hågadalen, vandringsleden Gula stigen, hela Sunnerstaåsens friluftsområde med slalombacke och elljusspår samt bad- och båtplatser vid Lyssnaängen.

Intresseanmälan
Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Bernadottestigen 28, Snart till salu i Valsätra, Uppsala
Planlösning från Bernadottestigen 28, Snart till salu i Valsätra, Uppsala
Planlösning från Bernadottestigen 28, Snart till salu i Valsätra, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad