Såld

Valsätra, Uppsala

Bernadottestigen 1B

Slutpris: 1 200 000 kr

Bernadottestigen 1B

Optimal planerad 1:a med uteplats med ny markis!

Välkommen till denna hemtrevliga gavellägenhet med optimal planlösning med uteplats som har en ny markis! Lägenheten ligger med ett fritt läge och du har inget hus framför lägenhetens stora fönsterparti och uteplatsen. Planlösningen fördelar sig på köksdel med plats för matbord, rymligt badrum med kakel och klinker och egen tvättmaskin, klädkammare/förråd samt vardagsrumdel och sovalkov. Stora fönsterpartier från golv till tak ger rikligt med ljusinsläpp och vetter mot uteplatsen som ligger i ett fritt läge in mot innergården.

Brf Bernadotteporten ligger inbäddat i lugn villamiljö. Husen kännetecknas av en modern arkitektur som smälter väl in i omgivningen. Bostäderna har balkongmöjlighet vid lägenheternas ytterdörrar.

Som boende i Bernadotteporten har du nära till det mesta, både stad och natur. Busshållplatser runt husknuten samt fina cykelvägar både till stadskärnan samt till fina badplatser i närliggande områden. Här har du även all tänkbar service på bekvämt avstånd och Gottsunda centrum med ett brett utbud av mat, shopping, gym samt även till badhus.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad