Såld

Bromma - Smedslätten, Stockholm

Bergviksvägen 13

Bergviksvägen 13

Sjönära - Förstklassigt läge

Med ett läge få förunnat, på en liten återvändsgata som löper längs strandkanten, ligger denna storslagna villa i hög grad representerande 20-talsklassicismens eleganta enkelhet med noga genomtänkta detaljer. Här har man arbetat fram ett smakfullt hem fyllt av trivsel och varm atmosfär, lika anrikt som modernt. Här ryms fantastiska sällskapsytor som badar i ljus tack vare många stora, vackra fönsterpartier med sjöutsikt över Mälarens glittrande vatten och det fängslande båtlivet. I anslutning till köket en makalös altan med härlig sjökontakt och en välutrustad tvättstuga. Här finns allt man kan önska!
På övre plan ryms möblerbar hall, 4 sovrum, stort badrum, 2 balkonger. Möjlighet till ytterligare bostadsyta finns på det oinredda vindsplanet.
Källarplanets rymd och utrymmen möjliggör många användningsområden. Här finns carport med plats för 1-2 bilar, en vardagsentré i anslutning till en praktisk hall med gott om förvaring, allrum med öppen spis, bastu och ett ytterligare stort sovrum/allrum.
Lättskött grönskande trädgård med oslagbart läge på lugn återvändsgatan som ändar vid stigen till intilliggande Solviksbadet med sandstrand, gym, löpspår, tennishall och vackra promenadstråk längs Mälaren.
Välkommen till Bergviksvägen 13.

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad