Såld

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Bergsunds Strand 34, 4 tr

Slutpris: 4 100 000 kr

Bergsunds Strand 34, 4 tr

Vädisponerad minitvåa i hjärtat av Hornstull!

Presenterar en väldisponerad minitvåa med närhet till såväl stadspulsen som grönskande parker och Mälarens vatten runt hörnet. Bostaden är i genomgående fint skick med ljus och smakfull färgsättning. Innanför ytterdörren välkomnas du av en entré med plats för avhängning av ytterkläder och utmärkta förvaringsmöjligheter finns i en generös garderobsvägg. Vidare nås det väl tilltagna vardagsrummet som har en social och öppen planlösning mot kök som ger goda sällskapsytor. Här finns det gott om plats för soffa med tillhörande möblemang och det vackra burspråket ger ett rikligt ljusinsläpp till rummet. Stilrent kök som inspirerar till matlagning med full maskinell utrustning och plats för matbord för 4 personer intill fönster. Det rofyllda sovrummet har plats för säng med tillhörande sidobord och hemmakontor om så önskas. Helkaklat badrum utrustat med dusch och kombinerad tvättmaskin för din bekvämlighet. För dig som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett källarförråd om ca 3 kvm. Sammantaget en mycket trivsam bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter som passar utmärkt för såväl ensamhushåll som par. Välkommen hit för att trivas!

Brf Bergsunds Strand 34-38 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen upplåter 113 st lägenheter med bostadsrätt, 3 st lägenheter med hyresrätt och 10 lokaler. För medlemmarna finns garage, tvättstugor, cykelrum, hobbyrum och en relaxavdelning. Relaxavdelningen är utrustad med bastu och bubbelbad. Här finns också pentry med kylskåp samt bord med sittplatser för 6-8 personer. De medlemmar som önskar tillgång till ”Relaxen” betalar 120 kr/mån som betalas tillsammans med månadsavgiften.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten, badmöjligheter och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Långholmens natur och badmöjligheter finns några minuters promenad bort. Hornstulls galleria erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje och flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergsunds Strand 34, 4 tr, Såld i Södermalm - Hornstull, Stockholm Planlösning från Bergsunds Strand 34, 4 tr, Såld i Södermalm - Hornstull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close