Såld

Sävja, Uppsala

Bergslagsresan 2

Slutpris: 1 360 000 kr

Bergslagsresan 2

Lägenhet med uteplats i Sävja

Nu erbjuds en lägenhet med en rymlig uteplats, nära naturen. Lägenheten är i behov av viss modernisering.

Det finns ett stort sovrum, klädkammare, stort badrum med fönster, kök samt vardagsrum med utgång till altanen.

Belägen i trivsam och välskött förening i fastighet med egen entré till lägenheten i markplan. Flera fördelar för boende i föreningen med bastu, motionsrum och samlingslokal. I föreningen finns hela 7 st. tvättstugor.

Här bor du i ett lugnt och omtyckt område med naturreservatet Lunsenskogen runt knuten. Goda kommunikationer med stadsbussar in till Uppsala centrum. Perfekt för dig som söker lugnt boende med både natur och service nära. All tänkbar service med förskola, grundskola, fritidsgård och vårdcentral med barn och mödravård samt ungdomsenhet, apotek, mataffär och bibliotek finns inom gångavstånd.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergslagsresan 2, Såld i Sävja, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad