Till salu

Sävja, Uppsala

Bergslagsresan 174

Nästa visning
calendar icon lördag 20 juli 12:00 - 12:45
  • price tag icon 6 587 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 495 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 98,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 587 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 1 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1984
Bergslagsresan 174

Renoverat bostadsrättradhus i absoluta toppskick! Barnvänligt område med plats för mycket lek!

På Bergslagsresan 174 bor ni i ett mycket tilltalande och välgenomtänkt bostadsrättsradhus, nu i renoverat skick. Alla golv är nylagda, köket är bytt och båda badrummen är renoverade år 2021, varav det ena är renoverat 2024. Här finns en stor och mysig uteplats i soligt läge som rymmer familj och vänner på sommarens varma dagar. Uteplatsen är helt insynsskyddad tack vare skogspartiet som uteplatsen vetter mot.

Boarean om 98,5 kvadratmeter fördelas över fyra rum och kök i två våningar med tre rymliga och insynsskyddade sovrum. På nedervåningen finns en rymlig hall med avhängningsmöjligheter, ett renoverat duschrum med moderna detaljer och golvvärme, ett ljust och stort kök, samt ett rymligt vardagsrum med utgång till lägenhetens lummiga uteplats. Köket är modernt och välutrustat, perfekt för matlagning och sociala stunder med familj och vänner.

På övervåningen finns tre rymliga sovrum, varav det ena sovrummet ansluter sig direkt till lägenhetens stora balkong med utsikt över den egna uteplatsen. Här finns även lägenhetens andra renoverade badrum med badkar, helkaklade väggar och golvvärme, vilket skapar en känsla av lyx och komfort.

Radhuset är beläget i ett trivsamt och barnvänligt område med innergård direkt utanför entrén. Innergårdens lekpark är helt bilskyddad, vilket ger en trygg miljö för barn att leka i. Här bor du i ett lugnt och omtyckt område med naturreservatet Lunsenskogen runt knuten och närhet till badplats vid Mälaren. Tack vare de goda kommunikationerna med stadsbussarna tar du dig in till Uppsala centrum på bara 10 minuter. Perfekt för dig som söker ett lugnt boende med både natur och service nära.

All tänkbar service med förskola, grundskola, fritidsgård och vårdcentral med barn- och mödravård samt ungdomsenhet, apotek, mataffär och bibliotek finns inom gångavstånd. Föreningen erbjuder även lån av trädgårdsmöbler i föreningens gemensamma förråd, vilket bidrar till bekvämligheten och gemenskapen i området.

Missa inte detta unika tillfälle att förvärva ett radhus i toppskick i ett av Uppsalas barnvänligaste områden.

Varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! lördag 20 juli, 12:00 - 12:45
Anmäl mig
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad