Såld

Kungsholmen, Stockholm

Bergsgatan 55, 6 tr

Slutpris: 10 000 000 kr

Bergsgatan 55, 6 tr

Exklusiv vindsvåning med öppen spis och terrass med magnifik utsikt över takåsarna

Exklusiv vindsvåning om 84 kvm golvyta med alla härliga attribut som man kan önska såsom öppen spis, vackra takbjälkar, underbar terrass i söderläge med magisk utsikt över takåsarna och dessutom genomgående golvvärme. Genom stora fönsterpartier, högt i tak (ca 3,8 m upp till nock) och härliga takfönster får vindsvåningen vacker ljussättning. I det avkopplande vardagsrummet sitter man ombonat med vitkalkade väggar och stämningsfull öppen spis och i det intilliggandeI stilrena köket har man mycket utmärkt förvaring bakom eleganta fronter och dessutom utmärkt maskinell utrustning. Till bords sitter man utan problem 12-16 personer. Via glasad dragdörr kommer man ut till den fantastiska terrassen som ligger i skönt söderläge och är kryddad med plats för loungemöbler samt har automatisk markis och infravärme. Master bedroom ligger i avskilt rofyllt läge med plats för dubbelsäng och generöst med förvaring i platsbyggda garderober. Det mindre sovrummet intill är ett utmärkt barnrum med plats för säng, pysselhörna och gott om lekyta. Alternativt kan rummet med fördel användas som arbetsrum. Det helkaklade sobra badrummet är lyxigt utrustad med såväl falldusch som badkar, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är uppmätt till 73 kvm BOA plus 11 kvm golvyta plus terrassen om 5 kvm. Förening med god ekonomi och låg avgift i en trivsam 20-tals fastighet med vackert trapphus. Här bor du bokstavligt talat med all vardagslyx man kan önska sig och dessutom med himlen runt hörnet!

Attraktivt läge centralt på Kungsholmen med närhet till såväl stadsliv, grönområden och kommunikationer. Här finns ett rikt utbud av charmiga caféer, restauranger, barer, butiker och livsmedelsaffärer. Alldeles i närheten finns Kronobergsparken som erbjuder grönska och parklek. Även nära till Norr Mälarstrands vackra promenadstråk, Rålambshovsparken och Smeduddsbadet. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans Blå linje längre ner på gatan vid Rådhuset och flertalet bussar i närområdet.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergsgatan 55, 6 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad