Såld

Kungsholmen, Stockholm

Bergsgatan 51

Slutpris: 3 300 000 kr

Bergsgatan 51

Yteffektiv och ljus 1,5a!

Välkommen till en yteffektiv och ljus 1,5a. Här bor du på ett av Kungsholmens trevligaste lägen med kort avstånd till Norr Mälarstrand och Kronobergsparken.

- Yteffektiv
- Fint ljusinsläpp
- Bredband och tv (basutbud) ingår i avgiften
- Rymlig sovalkov
- Garage (kö)
- Källarförråd
- Bra förening
- Attraktivt läge

Mycket yteffektiv och ljus bostad om 35 välplanerade kvadratmeter. Genomgående stilrena och noggrant utvalda materialval, fint ljusinsläpp och välplanerade ytor kännetecknar detta hemtrevliga boende på populära Bergsgatan. Rikligt ljusinsläpp från burspråk och högt läge ger en genomgående härlig känsla och insynsfritt läge. Spatiöst allrum som rymmer såväl vardagsrumsmöblemang som ett mindre matbord och en praktisk sovalkov med plats för dubbelsäng. Modernt och fräscht kök med kvalitativa vitvaror, badrum med tvättmaskin och välkomnande hall med god förvaring.

Här bor du i ett av Kungsholmens trevligaste kvarter. På kort promenadavstånd når du Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med sitt rikliga restaurangutbud och trevliga promenad- och joggingstråk. Du har närhet till såväl Stadspuls som natur. Några minuter bort finns Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och dess breda utbud av butiker och service. Mycket goda kommunikationer i tunnelbanans blåa- och gröna linje samt flera bussar. Missa inte populära Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergsgatan 51, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close