Såld

Kungsholmen, Stockholm

Bergsgatan 51, 5 tr

Slutpris: 9 700 000 kr

Bergsgatan 51, 5 tr

Balkong med utsikt mot Kronobergsparken

Balkong // utsikt mot Kronobergsparken // Högt läge // Hörnlägenhet // Rikligt ljusinsläpp // Bra planlösning // Rymligt badrum med tvättmaskin // Gäst WC // Låg avgift // Garage i föreningen med ledig plats

Välkommen till denna fina bostad i högt läge med balkong och utsikt i Kronobergsparken. I vardagsrummet har du gott om plats för soffgrupp och matbord om så önskas. Vidare har du tre sovrum varav ett disponeras som ett matrum. Köket i klassiskt vitt har goda arbetsytor och bra förvaring samt en trevlig matplats vid fönstret. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, fullstor kyl/frys, elspis, elugn och köksfläkt. Stambytt badrum i snygg och stilren design med vitt kakel och ljust klinkergolv. Här hittar du exempelvis en tvättmaskin, dusch, vägghängd wc och golvvärme. I hallen finns även en gäst WC i samma stilrena design. I hallen hittar du utmärkt förvaring vilket även finns i ett par sovrum.

Föreningen är välskött och har en god ekonomi med mycket likvida medel, dolda tillgångar i form av 8 hyresrätter. Därav har föreningen låga avgifter! Det finns också ett stort antal garageplatser, som inbringar ca 3 miljoner om året med övriga lokaler och hyresrätter.

Detta är centralt men lugnt läge invid Kronobergsparken. Det är nära till både Västermalmsgallerian och Kungsholmstorg med all tänkbar service på respektive håll. Ett par kvarter bort ligger vackra Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Strandpromenaden längs vattnet är ett populärt motionsstråk och där hittar också Rålambshovsparken och ytterligare en liten bit bort, så ligger Smedsuddsbadet. I närområdet finns flera mysiga restauranger, såsom exempelvis Mälarpaviljongen, AG och Orangeriet. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana vid Fridhemsplan (blå och grön linje) och Rådhuset (blå linje). Vid Fridhemsplan och Hantverkargatan finns flera busslinjer. Detta är helt enkelt ett väldigt uppskattat läge!

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergsgatan 51, 5 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close