Såld

Kungsholmen, Stockholm

Bergsgatan 51, 4tr

Slutpris: 3 600 000 kr

Bergsgatan 51, 4tr

Yteffektiv och ljus 1,5a högt upp i huset invid Kronobergsparken!

Välkommen till en ljus och synnerligen välplanerad 1,5a belägen högt upp i huset. Här bor du på lugn adress med närhet till Fridhemsplan, Rådhuset, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och Norr Mälarstrand.

- Yteffektiv
- Fint ljusinsläpp
- Tvättmaskin
- Fräscht badrum
- I avgiften ingår TV (basutbud) och Bredband 1000Mbit/s
- Bra förvaring
- Vindsförråd
- Invid Kronobergsparken
- Goda kommunikationer

Nu finns möjlighet att förvärva en ljus och synnerligen välplanerad 1,5a där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Bostadens luftiga allrum rymmer soffgrupp och matplats som ger goda ytor för umgänge med familj och vänner. Smakfullt kök med bra förvaring bakom vita fronter och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Fräscht, helkaklat badrum med toppmatad tvättmaskin och generös hall med mycket bra förvaring i flera garderober. Extern förvaring i ett vindsförråd.

Här bor du i ett av Kungsholmens trevligaste kvarter. På kort promenadavstånd når du Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med sitt rikliga restaurangutbud och trevliga promenad- och joggingstråk. Du har närhet till såväl Stadspuls som natur. Några minuter bort finns Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och dess breda utbud av butiker och service. Mycket goda kommunikationer i tunnelbanans blåa- och gröna linje samt flera bussar. Missa inte populära Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret!

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergsgatan 51, 4tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad