Kommande bostad

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Bergsgatan 49

  • price tag icon 1 531 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 28 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 531 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1931
Bergsgatan 49

Smart planerad 1:a näst högst upp i huset med fantastisk balkong!

Välkommen upp till våning fyra och denna ljuvliga kungsholmspärla där man känner av lugnet direkt. De genomgående ljusa färgvalen, den vackra fiskbensparketten och de väl utnyttjade kvadratmeterna gör det enkelt att möblera för att trivas. Det ljusa och luftiga vardagsrummet har fina ytor och i anslutning nås den trivsamma balkongen i fritt och insynsskyddat läge där man kan avnjuta såväl en tidig god frukost som sen middag i solen. Den välkomnande hallen har generös plats för avhängning och dessutom mycket goda förvaringsmöjligheter. Föreningen har en generös takterrass vilket blir som ett extra rum sommartid - perfekt för dig som önskar ha privata tillställningar för många med läcker utsikt över huvudstaden. Söker du efter en perfekt planerad enrummare i noga genomtänkt och stilfullt skick där det bara är att flytta in direkt - då har du hittat hem!

Intresseanmälan
Michelle Lundblad
Ansvarig mäklare

Michelle Lundblad

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michelle

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Bergsgatan 49, Kommande i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad