Såld

Stockholm

Bergsgatan 49, 5 tr

Slutpris: 4 400 000 kr

Bergsgatan 49, 5 tr

Perfekt och stilfullt planerad minitvåa - Högst upp med balkong i insynsskyddat läge mot grönska!

Högst upp i huset med fönster och balkong i fritt läge med sol tidig morgon och sen kväll - välkommen upp till våning fem och möta denna ljuvliga kungsholmspärla där man känner av lugnet direkt. De genomgående ljusa färgvalen, den vackra fiskbensparketten och de väl utnyttjade kvadratmeterna gör det enkelt att möblera för att trivas. Den praktiska sovalkoven med walk in closet undertill möjliggör fler ytor för social samvaro och intill köket finns ett separat matrum som med lätthet kan göras om till ett sovrum om så önskas, se alternativ planlösning. I det stilfulla köket samsas nya materialval med fina skåp och detaljer från byggåret med ett utsökt resultat som följd. Det ljusa och luftiga vardagsrummet har fina ytor och i anslutning nås den trivsamma balkongen i fritt och insynsskyddat läge där man kan avnjuta såväl en tidig god frukost som sen middag i solen. Det helkaklade badrummet i komfortabel storlek är försett med duschhörna samt tvättmaskin. Den välkomnande hallen har generös plats för avhängning och dessutom mycket goda förvaringsmöjligheter i de två platsbyggda garderoberna. Dessutom finns nyttjanderätt till ett vindsförråd om ca 4 kvm i föreningen. Föreningen har en generös takterrass vilket blir som ett extra rum sommartid - perfekt för dig som önskar ha privata tillställningar för många med läcker utsikt över huvudstaden. Söker du efter en perfekt planerad minitvåa i noga genomtänkt och stilfullt skick där det bara är att flytta in direkt - då har du hittat hem!

Föreningen bildades 1996 och ett år senare förvärvades fastigheten som är på 5 våningar med 33 lägenheter och 2 lokaler. Fastigheten uppfördes 1931. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och tillåter delat ägande. För medlemmarna finns en bokningsbar takterass med ingång från vinden samt tvättstuga, cykelrum och soprum. För mer information besök föreningens hemsida http://www.morelltradet.se/

Attraktivt läge centralt på Kungsholmen med närhet till såväl stadsliv, grönområden och kommunikationer. Här finns ett rikt utbud av charmiga caféer, restauranger, barer, butiker och livsmedelsaffärer. Alldeles i närheten finns Kronobergsparken som erbjuder grönska och parklek. Även nära till Norr Mälarstrands vackra promenadstråk, Rålambshovsparken och Smeduddsbadet. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans Blå linje längre ner på gatan vid Rådhuset och flertalet bussar i närområdet.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergsgatan 49, 5 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad