Såld

Stockholm

Bergsgatan 49, 2 tr

Slutpris: 5 860 000 kr

Bergsgatan 49, 2 tr

Granne med parken - Stilfull och ljus tvåa i toppläge på Kungsholmen!

Tilltalande, ljus och genomgående smakfull interiör! Välkomna till eftertraktade Bergsgatan i hjärtat av Kungsholmen, ett stenkast från Kronobergsparkens lugna och lummiga oas med populära restauranger och all önskvärd service endast inom någon minuts promenad. Två trappor upp väntar en inflyttningsklar tvåa där den genomgående moderna färgpaletten är finstämd med den vackra fiskbensparketten och gör varje rum lättmöblerat för maximal trivsel. Det stilfulla köket med luckor i sobert grå erbjuder all önskvärd maskinell utrustning och har generösa ytor för köksö eller det rymliga matbordet med flertalet hungriga gäster runtom. Via vita spegelpardörrar nås det ljusa och luftiga vardagsrummet med fina ytor för såväl soffgrupp som matbord. Som en naturlig förlängning av rummet ligger den trivsamma balkongen med plats för sittgrupp och odlingar för er med gröna fingrar. Bostadens fina sovrum med plats för dubbelsäng och skön heltäckningsmatta på golv har rogivande läge med fönster mot det lugna gårdsläget. Det helkaklade, smakfulla badrummet med dusch är bekvämt utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hallen är välkomnande med gott om plats för avhängning och bjuder in till resten av lägenheten där två garderober finns som inrymmer generös förvaring. Dessutom finns nyttjanderätt till ett vindsförråd i föreningen. Via hissen når ni enkelt föreningens bokningsbara och privata takterrass vilket blir som ett extrarum sommartid med magisk vy över Kungsholmens takåsar. Önskar ni bo stilfullt och ljust utan att tumma på bekvämlighet - Välkomna hit för att trivas!

Föreningen bildades 1996 och ett år senare förvärvades fastigheten som är på 5 våningar med 33 lägenheter och 2 lokaler. Fastigheten uppfördes 1931. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och tillåter delat ägande. För medlemmarna finns en bokningsbar takterass med ingång från vinden samt tvättstuga, cykelrum och soprum. För mer information besök föreningens hemsida http://www.morelltradet.se/

Attraktivt läge centralt på Kungsholmen med närhet till såväl stadsliv, grönområden och kommunikationer. Här finns ett rikt utbud av charmiga caféer, restauranger, barer, butiker och livsmedelsaffärer. Alldeles i närheten finns Kronobergsparken som erbjuder grönska och parklek. Även nära till Norr Mälarstrands vackra promenadstråk, Rålambshovsparken och Smeduddsbadet. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans Blå linje längre ner på gatan vid Rådhuset och flertalet bussar i närområdet.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergsgatan 49, 2 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close