Såld

Kungsholmen, Stockholm

Bergsgatan 47, 2 tr

Slutpris: 6 000 000 kr

Bergsgatan 47, 2 tr

Topprenoverat med balkong!

Snyggt renoverat // Balkong // Stilrent kök // Optimerad planlösning // Walk-in-closet

Välkommen till denna snyggt renoverade pärla invid Kronobergsparken. Här bor du med ett snyggt designat kök i vitt med kvalitativa vitvaror. Köket bjuder på goda arbetsytor och mycket bra förvaring. I anslutning till köket har du plats för ett matsalsbord. Den öppna planlösningen gör bostaden ljus och luftig. I vardagsrummet, så får du plats med soffgrupp. Härifrån når du balkongen med plats för utemöbler. Balkongen ligger i östläge. Badrummet är smakfullt inrett med snygga materialval, vilket skapar en lyxig känsla. I hallen har du en härlig walk-in closet med mycket bra förvaring. Hela bostaden präglas av ljusa och fina ytskikt kombinerat med en vacker fiskbensmönstrad ekparkett.

Föreningen är välskött och lågt belånad (3575 kr/kvm i 2019 års årsredovisning) med endast ca 3.9 miljoner i lån. Lägg därtill att föreningen har en hyresrätt (dold tillgång).

På Bergsgatan 47 bor du nära all tänkbar service. Närmsta tunnelbana vid Rådhuset ligger längre ned på gatan. Kungsholmstorg ligger ett par kvarter bort med all dess service. Ytterligare ett par kvarter bort, så hittar du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och dess rika utbud. Även här finns det tunnelbana (grön och blå linje) samt flertalet bussar. Alldeles utanför lägenheten hittar du Kronobergsparken och det är gångavstånd till både Norr Mälarstrand samt Kungsholms Strand.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close