Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Bergsgatan 31

Slutpris: 6 300 000 kr

Bergsgatan 31

ACCEPTERAT PRIS
-Absolut toppadress
-Charmigt 20-tal intill Rådhuset
-Möjlig 3:a
-Garage i föreningen
-Tvättmaskin/torktumlare i lägenheten
-Välplanerad
-Generös takhöjd
-Fina detaljer från byggåret
-Stabil och äkta förening som äger marken

Varmt välkomna till denna genomgående 2,5:a (möjlig 3:a) på oerhört eftertraktad adress. Här bor ni granne med Rådhuset och har närhet till i princip allt Östra Kungsholmen har att erbjuda. Denna välplanerade lägenhet bjuder på stora sociala ytor, god förvaring och ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Välbevarade detaljer som sträcker sig tillbaka till byggnadsåret finns kvar, såsom serveringsskåp, spröjsade fönster med spanjoletter och fiskbensmönstrad parkett för att nämna några. Ljusa ytskikt i kombination med stora fönsterpartier och väl tilltagen takhöjd förser bostaden med en känsla av rymd. Det separata köket erbjuder god förvaring och är maskinellt utrustat med diskmaskin, spis, ugn, integrerad mikro, fläkt samt kyl/frys. Vardagsrummet har två stora fönster och erbjuder plats för soffgrupp, TV-bänk och matplats. Sovrummet vetter mot lugn och fin innergård och tar in en 180-säng med plats för nattygsbord på vardera sida. Sovrummet kan även rymma kontorsplats, klädskåp eller annat. Det inre mellanrummet funkar utmärkt som allt-i-allo; det kan användas som en social matplats för större sällskap men kan även användas som arbetsrum eller anpassas efter behov. Det kaklade badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, spegelskåp, kommod med god förvaring, WC, och dusch. Lägenheten är belägen på 0,5 tr och har över 2 meter upp till fönsterkarm från gatusidan.

Stabil och äkta förening som äger marken. Föreningen utförde stambyte 2002. I föreningen finns ett garage. Föreningen har 2 hyresrätter kvar som kan ses som dolda tillgångar, och även en uthyrd lokal. Föreningen har låg skuldsättning om 3 654 kr per kvadratmeter bostadsrättsyta (per ÅR 2021).

Attraktivt läge centralt på Kungsholmen ett stenkast bort från Kungsholmstorg och närhet till såväl stadsliv, grönområden och kommunikationer. Enstaka sekunders promenad tar er till Rådhusets t-banestation (blå linje). Här finns ett rikt utbud av charmiga caféer, restauranger, barer, butiker och livsmedelsaffärer. Alldeles i närheten finns Kronobergsparken som erbjuder grönska och parklek. Även nära till Norr Mälarstrands vackra promenadstråk, Rålambshovsparken och Smeduddsbadet. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans Blå linje längre ner på gatan vid Rådhuset och flertalet bussar i närområdet.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergsgatan 31, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad