Såld

Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm

Bergsgatan 29

Slutpris: 3 050 000 kr

Bergsgatan 29

-Stor balkong i soligt läge
-Drömadress på Kungsholmen
-Låg avgift
-Nyrenoverad
-Direkt närhet till T-bana och kommunikationer
-Garageplatser i huset
-Stambytt fastighet

Välkommen till en klockren etta på en oerhört attraktiv adress med dessutom en väldigt låg avgift! Här bor du granne med anrika Rådhuset och har närhet till det mesta av intresse i centrum. Via hiss eller trappor nås denna charmiga bostad som erbjuder fina ytskikt och tidstypiska attribut från byggåret 1935. Månadsavgiften är endast 1100 kr (!) vilket inkluderar i princip allt: hushållsel, värme, vatten samt bredband (sänktes med 19% januari 2021). Fastighetens stammar byttes 2007.

Här bor du dessutom i en stabil och äkta bostadsrättsförening som äger marken och har stora renoveringar bakom sig. Den bildades 2005 och består av 42st bostadsrätter samt 2st hyresrätter (dold tillgång då de på sikt kan upplåtas med bostadsrätt och säljas av föreningen) och dessutom 2st kommersiella lokaler som är en bra inkomstkälla. Föreningen tillhandahåller ett garage (renoverat 2019) med 10st platser (laddning för elbil), kostnad; 2000kr och 4st platser för MC, 500kr. Platserna förmedlas via ett kösystem.

I detta härliga område med närhet till flera mysiga parker kommer du garanterat att trivas. Det är gångavstånd till det mesta man kan behöva såsom matbutiker, mysiga caféer och ett rikt utbud av restauranger och barer med guldkorn som Mäster Anders, Restaurang Agnes och Mälarpaviljongen. Bostaden är belägen invid Rådhuset, nära Kungsholmstorg och endast några få minuter från Kronobergsparken. Du har även nära till Norr Mälarstrands vackra promenadstråk, Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Det finns goda kommunikationer och precis utanför dörren hittar du Rådhusets tunnelbanestation eller också väljer du en promenad på ca 10 minuter till Centralstationen.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-52 46 00
david.garrett@widerlov.se

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad