Såld

Kungsholmen, Stockholm

Bergsgatan 21

Slutpris: 7 750 000 kr

Bergsgatan 21

Drömtrea på optimal adress med uteplats och radhuskänsla!

-Uteplats mot idyllisk, sluten innergård
-Sekelskifte
-Perfekt trea för småbarnfamilj
-Eftertraktad adress precis intill Rådhuset
-God planlösning och gott om förvaring

Radhuskänsla mitt i stan! Belägen på en toppenadress finner ni denna ljusa sekelskiftestrea granne med anrika Rådhuset. Detta måste vara ett optimalt hem för småbarnsfamiljen eller det kräsna paret! Här finner man tidstrogna detaljer från byggåret 1884, en väl tilltagen takhöjd och goda förvaringsmöjligheter.

Ni välkomnas in i en möblerbar hall med rymliga garderober och möjlighet att hänga av kläder. Från hallen leds man ut till resten av lägenheten. Köket är i en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar fina möjligheter till sällskaplig samvaro. De stora fönsterpartierna i vardagsrummet ger ett behagligt ljusinsläpp som reflekteras av de ljusa väggarna. Från vardagsrummet når man den soldränkta uteplatsen i söderriktning som blir en förlängning av lägenheten. Härifrån nås föreningens pittoreska och idylliska innergård. Denna välvårdade, slutna innergård har en härlig inramning och är en väldigt uppskattad tillgång. Det blir som en oas mitt i staden. På andra sidan lägenheten har du fönster med vacker utsikt mot Rådhuset. Det ena sovrummet rymmer en dubbelsäng med nattygsbord på båda sidor samt garderobsvägg. Det andra sovrummet passar kanske som barnrum eller gästrum och det finns här även plats att utnyttja som kontorsyta om man vill. Förutom allt detta har bostaden även ett stort och rymligt badrum med tvättmaskin, torktumlare, badkar, två handfat, dusch med mera. Här finns med andra ord allt man kan önska sig i en centralt belägen stadslägenhet med markkontakt och tillgång till uteplats med många timmars sol!

Bergsgatan är helt klart en av de mest attraktiva gatorna på hela Kungsholmen. Ni bor på Nedre Kungsholmen som har allt; lummiga grönområden såsom Kronobergsparken, härliga Norr Mälarstrand med dess restauranger som Mälarpaviljongen och Orangeriet, samt goda kommunikationer och service runt varje hörn. Tunnelbanan ligger runt hörnet och stadsbussarna likaså. Om man känner för att ta en promenad eller springa, finns det löprundor runt Kungsholmens strandlinje. Det finns ett brett utbud av förskolor och andra skolor.

Stabil förening med låg belåning. Föreningen äger marken som förvärvades år 2001. Fastighet är välskött och består av 12 lägenheter, varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt. (Uteplats med nyttjanderätt. Dispositionsavtal finns).

Varmt välkommen till en familjebostad med alla rätt.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information.
0760-52 46 00
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad