Såld

Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm

Bergsgatan 20, 4tr

Slutpris: 2 750 000 kr

Bergsgatan 20, 4tr

Sekelskiftlägenhet högst upp i huset på Kungsholmens mest attraktiva adress!

Med lugnt läge på Bergsgatan högst upp i huset i en sekelskifteslägenhet bor du på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser. Här finner du denna yteffektiva och tilltalande lägenhet. Optimalt planerad med ett loft som kan nyttjas som sovloft och finns plats för soffgrupp, en välkomnande hall med generös takhöjd och ett funktionellt kök i original samt ett stilrent helkaklat badrum. Bara att flytta in och njuta i den trivsamma lägenheten. Endast någon minuts promenad till Kungsholmens vackraste promenadstråk längs Riddarfjärdens glittrande vatten. Varmt välkomna upp till våning fyra i vacker fastighet anno 1889.

Högst eftertraktad adress på nedre Kungsholmen invid Riddarfjärdens glittrande vatten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. I närområdet finns Kungsholmstorg med ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Närliggande Landstingsparken samt Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv. Ypperliga kommunikationer med närliggande T-bana Rådhuset samt flertalet innerstadsbussar som trafikerar närområdet. På bekvämt avstånd finns även Centralstationen och T-centralen med utmärkta kommunikationer såsom samtliga T-banelinjer, pendeltåg, Arlanda express och bussar som tar dig till stadens alla hörn. Det finns goda parkeringsmöjligheter precis utanför dörren och möjlighet till elbilsladdning i närområdet. På promenadavstånd når du Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker.

Jonatan Werner
Ansvarig mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergsgatan 20, 4tr, Såld i Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad