Såld

Björknäs, Nacka

Bergdalsvägen 6

Slutpris: 10 650 000 kr

Bergdalsvägen 6

Välplanerad villa i Bullerbyidyll i Björknäs

På en vacker hörntomt ligger denna charmiga villa om totalt 148 kvm inbäddad i grönska. Här njuter man av att bo i en Bullerbyidyll på en återvändsgata, men är samtidigt nära bussar och Björknäs centrum. Villan i klassisk svensk stil är högt belägen på sydvästvänd tomt och har en omgärdande stor terass. Trädgården är fint terrasserad och känns privat och skyddad av grönska. Carport och förråd finns.

Invändigt bjuder en glasverandan in till långa middagar. Köket är omsorgsfullt platsbyggt med grå luckor i Shakerstil, pärlspont och en köksö i mitten. I vardagsrummet skänker en bastant braskamin värme.

Hela det övre planet har öppet upp till nock, vilket bidrar till en rymlig och charmig känsla. Idag finns fyra sovrum i villan. Ett av rummen var tidigare två rum och det är enkelt att återställa det till den, om man önskar fem sovrum totalt.

Björknäs är ett mycket populärt bostadsområde med kort gångavstånd till väldigt mycket: affärer, skolor, Skurusundet, bussar mm. Glasbrukssjön ligger endast minuter från villan och erbjuder härliga badklippor, bryggor och en liten sandstrand. I området runt sjön finns även elljusspår, utegym och grönskande natur. Vid närbelägna Bagarsjön kan man åka skridskor vintertid och fiska och bada om sommaren.
Matvarubutik ICA Björknäs, restauranger, bageri/café, glassbutik och godisbutik finns i Björknäs Centrum som ligger minuter från villan i riktning mot city. Åt andra hållet, och även det på kort avstånd, finns Orminge Centrum som har ett liknande utbud men ännu fler mataffärer och dessutom Systembolag, apotek, bibliotek, BVC och vårdcentral.

Flera förskolor finns på kort avstånd, t ex omtyckta Bågens förskola som är belägen på andra sidan Värmdövägen. På en dryg kilometers promenadavstånd (800 m) finns Björknässkolan som erbjuder undervisning från förskoleklass till årskurs nio.

Från busshållplats Centralplan (ca 300 m) går busstrafiken tät dygnet runt. Bland annat trafikerar buss 444, 445 och 471 denna hållplats och på en kvart är du vid slussen. I rusningstrafik går även bussar direkt till/från T-centralen.

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergdalsvägen 6, Såld i Björknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad