Såld

Kungsgärdet, Uppsala

Bergagatan 51

Slutpris: 6 200 000 kr

Bergagatan 51

Trivsam villa i fint skick i populära Kungsgärdet med härlig tomt i solläge!

Välkommen till ditt nya drömhem i det populära Kungsgärdet! Detta enplanshus med inredd källare är en pärla som väntar på att bli ditt paradis. Med en totalyta på cirka 155 kvm (87 +68), har detta hus allt du kan önska dig och lite till. Inne i huset möts du av ett varmt och inbjudande vardagsrum komplett med en vacker eldstad, perfekt för mysiga kvällar. Köket är stilrent och rymligt, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås samtidigt. Här finns också ett separat matrum som enkelt kan förvandlas till ett extra sovrum, samt ett badrum med dusch. Master bedroom har generösa inbyggda garderober, och överraskningen väntar i källaren - en egen ingång till ett sovrum, perfekt för tonåringen eller gästerna. Källarvåningen bjuder även på en härlig relaxavdelning med bastu och dusch, en perfekt plats att koppla av efter en lång dag. Trevlig trädgård med fruktträd, vackra blommor och bärbuskar. Här finns gott om plats för lek och spel eller för en avkopplande stund i solen. Den inglasade uteplatsen och trallagda altanen i skyddat västerläge är perfekta platser att njuta av eftermiddags- och kvällssolen med en kopp kaffe eller ett glas vin.

Denna pärla är inte bara ett fantastiskt hem utan ligger på en utav Uppsalas mest eftertraktade adresser. Med gångavstånd till Uppsala city har du nära till allt stadslivet har att erbjuda, samtidigt som du bor i ett lugnt och tryggt villaområde. Nära till skolor, förskolor, Friskis & Svettis och livsmedelsbutiker, är detta ett perfekt hem för familjen. Det här är inte bara ett hus, det är ett hem där minnen skapas och drömmar blir verklighet. Välkommen till din framtida bostad.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresser redan idag!

(Fastighetsutdraget uppger 82 + 68 kvm men enligt säljaren uppmätt till 87 + 68 kvm)

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad