Såld

Bjurhovda, Västerås

Benvägen 56

Slutpris: 995 000 kr

Benvägen 56

Välplanerad fyra i fint skick och skogsallmänning runt hörnet

Välkommen till denna välplanerade lägenhet fördelat på 4 rum och kök. Bostaden är belägen på våning två (en trappa upp). Planlösningen erbjuder en rymlig hall där du når två sovrum, badrum med kombinerad tvätt-och torktumlare, kök och vardagsrum. Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck och renoverade ytskikt. Stor inglasad balkong mot innergård i söderläge.

Bostadsrättsförening med god ekonomi och välskötta fastigheter. Det finns övernattningsrum att hyra och gott om parkeringar i området, både för dig som boende och gäster. I avgiften ingår både bredband och kabel-TV. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Här bor du med promenadavstånd till matbutik, motionsspår och busshållplats. Barnvänligt område med förskola och skola i absolut närhet.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Benvägen 56, Såld i Bjurhovda, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad