Såld

Bellman, Uppsala

Bellmansgatan 90

Slutpris: 2 200 000 kr

Bellmansgatan 90

Totalrenoverad lägenhet med inglasad balkong

Välplanerad och funktionell lägenhet med både badrum och gäst-wc samt en stor inglasad balkong i soligt sydvästläge! Från balkongen har du fri utsikt ner på lekplatsen på den skyddade innergården. Totalrenoverad lägenhet med genomgående ljusa och fräscha materialval.

Hela lägenheten har nylagda parkettgolv i vacker ek och vita väggar. Köket har en stilren inredning, ny maskinell utrustning och en rejäl matplats. Vardagsrummet är generöst tilltaget med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel och här finns utgången till den härliga balkongen - ett 8 kvm stort inglasat "uterum" som ni kan njuta av stora delar av året. Lägenheten har ett rymligt och totalrenoverat badrum med fina materialval och en lika snygg gästtoalett.

Här bor ni endast en cykeltur från Resecentrum och citykärnan. Det också nära till Gränbystaden samt goda kommunikationer till city och centralstationen. Inom promenadavstånd finns Heidenstams torg med livsmedelsaffär, konditori, apotek, pizzeria mm. För den idrottande finns Gränby ishall, IFU arena och Relitahallen på kort avstånd.
Brf Bellman är en mycket välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Bl. a har man investerat i en egen bergvärmeanläggning för att hålla energikostnaderna nere. Läs mer på föreningens hemsida: www.brf-bellman.se

Missa inte chansen att titta på denna mycket fina lägenhet. Lägg in visningstiden i din kalender så ses vi där!

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bellmansgatan 90, Såld i Bellman, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad