Såld

Bellman, Uppsala

Bellmansgatan 82

Slutpris: 1 620 000 kr

Bellmansgatan 82

Genomgående upprustad och smart planerad tvåa med inglasad balkong!

Välkommen till denna trivsamma tvåa i ett genomgående fint och renoverat skick, här är det bara för dig att flytta in utan att behöva genomföra några renoveringar!
Belägen på markplan med fönster som vetter mot föreningens trivsamma och grönskande innergård.
Här får du en lägenhet med en bra planering där du får plats med allt du önskar dig. Den välkomnande hallen rymmer mindre möblemang och erbjuder gott om förvaringsutrymme i en stor klädkammare. Köket är fullt utrustat och har bra förvaring och arbetsyta. Vardagsrummet rymmer både din soff- och matgrupp samt har utgång till den inglasade balkongen på ca 8 kvm. Till detta får du även ett fräscht helkaklat badrum med dusch och ett sovrum som rymmer en större säng. Du har även ytterligare förvaringsmöjligheter i ett förråd beläget på samma våningsplan som lägenheten.

Föreningen erbjuder boende möjlighet att nyttja stora och grönskande innergårdar med trädgårdsmöbler och grillar samt övernattnings- och hobbyrum. I avgiften ingår bland annat bredband och kabel-tv. Endast några månaders kötid till parkeringsplats!

I Bellman bor du i ett lugnt och grönt område endast ett stenkast till närmsta livsmedelsbutik på Råbyvägen. Du har även närhet till Heidenstams torg med bland annat ytterligare livsmedelsbutik och vårdcentral. Via kort gång- och cykelavstånd finns även Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. Bra kommunikationer samt behagligt cykelavstånd till city! För dig som pendlar med bil tar du dig lätt ut på E4:an. I närområdet finns gott om grönområden och fina promenadstråk.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bellmansgatan 82, Såld i Bellman, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad