Såld

Bellman, Uppsala

Bellmansgatan 18

Slutpris: 2 650 000 kr

Bellmansgatan 18

Rymlig femrumslägenhet om 136 kvm med goda uthyrningsmöjligheter!

Rymlig femrumslägenhet om 136 kvm som erbjuder ett mycket flexibelt boende tack vare uthyrningsmöjligheterna. Här kan man hyra ut ett eller två rum med egen ingång, badrum och kök, ett bra sätt att sänka den egna boendekostnaden.

Planlösningen är fördelad på två hallar med egen ingång från trapphuset. I hallen som med fördel används som uthyrningsdel finns ett enklare kök. Vidare finns fyra rymliga sovrum, praktiskt arbetskök, tvättstuga och stor separat matplats med utgång till balkong. Vidare finns ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Badrum med badkar samt två badrum med toalett och dusch. Samtliga badrum renoverade i samband med föreningens stamrenovering 2013 och är i fint skick med smakfulla färgval. Samtliga väggar (med undantag för hallen/matplatsen) och tak målades vita under 2022. Till lägenheten finns ett förråd med fönster, intill lägenhetens ytterdörr. Extra förråd finns att hyra.

I föreningen finns det trevliga innergårdar med trädgårdsmöbler och som boende får du även möjlighet att utnyttja föreningens motionsrum, bastu och övernattningsrum.

Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med bra service vid Heidenstams torg nära till hands. Närområdet har även flera vårdcentraler, förskolor och skolor inom gångavstånd. Med en kort cykeltur tar du dig in till Uppsalas stadskärna och Resecentrum. Gränby köpcentrums stora utbud av butiker finns en kvarts promenad bort och busshållplatsen finns i direkt anslutning till området. Bra pendlarläge med närhet till Bärbyleden och E4:an.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bellmansgatan 18, Såld i Bellman, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad