Såld

Saltängen, Nacka

Beckasinvägen 38

Slutpris: 2 125 000 kr

Beckasinvägen 38

** Låg avgift, 2626kr ** Inbäddad i grönska ** Renoverat skick ** Generöst och välutrustat kök **

** Låg avgift, 2626kr/mån ** Inbäddad i grönska ** Renoverat skick ** Generöst och välutrustat kök maskinellt ** Goda förvaringslösningar ** Stabil förening med god ekonomi som äger sin mark (Belåning ca 4066 kr lån/kvm) ** Busshållplats 2 min från bostaden ** 5 min promenad till Ektorp centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym ** Gratis parkering på gatan ** 200 m till havet **

I detta kvarter, omfamnat av vackra ekar, havet och varierad bebyggelse, får jag här nöjet att presentera en riktig pärla. Saltängens mysigaste och mest välplanerade lägenhet – japp, här är den! Här erbjuds ni en ljus och kvadratsmart bostad i ett absolut toppskick. Bostaden leder in till ett stilrent och generöst kök med fint ljusinsläpp från två stora fönster. Köket är i ett toppskick med ljusa luckor som bryter av snyggt mot bänskiva av massiv ek (extra djup bänkskiva för bättre arbetsyta). Den maskinella utrustningen i köket består av; Kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Spotligts i taket och bra med förvaring i flertalet över/underskåp. Matplats intill fönster för flertalet sittandes middagsgäster, perfekt att kunna bjuda över på middag med familj och vänner! Från hallen nås ett rofyllt och luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster och fransk balkong. Rummet är beläget i ett insynsfritt läge, likt en tavla med utsikt mot all grönska. Rummet har idag en praktisk sovalkov (120 cm säng, 140cm vägg till vägg). Rymliga garderober finns att tillgå i alkoven och i vardagsrummet finner ni en praktisk väggförvaring. Helkaklat badrum med badkar, wc, handfat med spegelskåp ovan. Till bostaden hör två st källarförråd.

Förening & område:
HSB Brf Skuruäng i Nacka är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1957 och äger marken. I föreningens två med adresserna Beckasinvägen 24-38. Föreningen har 97 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns det en festlokal (Beckasinvägen 32) med övernattningsrum för fyra personer samt cykelförråd och hobbyrum. Ett stort pingisrum finns också för roliga spelkvällar. Gemensam grillplats med ny grill, bord och bänkar finns att tillgå. En fin lekpark finns även här i Saltängen. Föreningen har också en fräsch, modern tvättstuga (Beckasinvägen 32) med dubbla stationer där det är lätt att få tvättider. Det finns även en tredje, akutstation, med både tvättmaskin och torktumlare. Saltängen är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, klippbad men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. 2 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Välkommen hem!

Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka 070 28 10 627

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Beckasinvägen 38, Såld i Saltängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad